2777
2789

تاپیک اخری هم قفل شد اینجا جواب میدم:

خیلی مطلب هست که بذارم .نمیدونم چرا نشده که بنویسم.ایشاله به زودی میذارم...

میخواین اینجا بپرسین؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تاپیک اخری هم قفل شد اینجا جواب میدم: خیلی مطلب هست که بذارم .نمیدونم چرا نشده که بنویسم.ایشاله به ...

خیلییی خوب بود بنویس بازم 

عزیزم میدونی من مشکل زیاد دارم در ارتباط با پسرا که همشم میدونم بخاطر خلا درونیه که دارم و دوس نداشتن خودمه.. دارم تلاش میکنم تو این مورد 

ولی یه چیزی که خیلی رو اعصابمههه وجود ی اقایی که ما چند سال پیش تو دانشگاه با هم کار کردیم الان 6 سال از این موضوع میگذره ولی از ذهنم بیرون نمیره بهم توجه میکرد ولی رابطه عاطفی بین ما شکل نگرفت 

الانم ادمای دیگه میان و میرن تو زندگیم ولی همیشه ته ذهنم این اقا هست با دوستم ک مشاوره حرف زدم گفت باید بهش ابراز علاقه کنی تا این گره ذهنیت از بین بره 

من نمیخام همچین کاری بکنم به غرورم برمیخوره از روابط اون اقام باخبرم اصلا کار درستی نیس 

مثلا در طول روز شاید بگم هزار بار میاد تو فکرم تا ب خودم میام میبینم دارم باهاش حرف میزنم 

خسته شدم میخام از ذهنم بره خلا ایجاد کنم که ادمای جدید بیان 

:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلییی خوب بود بنویس بازم  عزیزم میدونی من مشکل زیاد دارم در ارتباط با پسرا که همشم میدونم بخا ...

چند سالتونه؟ 

اون اقا در رابطه است با خانمی؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من 26  الانشو نمیدونم ولی زمانی که دانشگاه بودیم شنیدم که پیشنهاد داده بود ب خانمی

یه موقعی هست که احساس میکنیم کسی به ما توجه میکنه. در حالیکه عادی هست رفتارش.چون ما احساساتی هستیم.

خب حالا یه سوال دیگه.ایا شما طردش کردی ؟ بهت توجه میکرد شما محل نمیدادی؟

یه موقعی هست که احساس میکنیم کسی به ما توجه میکنه. در حالیکه عادی هست رفتارش.چون ما احساساتی هستیم. ...

نه توجهش عادی نبود من راحتم با مردا جنس توجهش فرق داشت 

ولی تو همون پروژه بعد یه مدت کار براش جور شد رفت سر کار از اون به بعد اخلاقش عوض شد منم چند باری شد که انتظارم از برخوردش براورده نمیشد بداخلاق میشدم 

یه بارم ی سو تفاهم پیش اومد براش بدون اینکه از من چیزی بپرسه که دلیل کارم چی بوده زد منو بلاک کرد تو اینستا 

ازش پرسیدم ی دلیل مسخره اورد 

یه موقعی هست که احساس میکنیم کسی به ما توجه میکنه. در حالیکه عادی هست رفتارش.چون ما احساساتی هستیم. ...

همش به خودم میگم چرا باید به ادمی که منو بااک کرده فکر کنم 

استاد راهنماشم خیلی پیگیر منه فهمید دفاع کردم شمارمو گرفت 

چند وقت پیشم پیام داد چیکار میکنی گفتم فعلا هیچی دنبال کارم دیگه چیزی نگفت 

نه توجهش عادی نبود من راحتم با مردا جنس توجهش فرق داشت  ولی تو همون پروژه بعد یه مدت کار براش ...

ببین عزیزم ، مردی که بخوادت ، راه را به سمت شما طی میکنه.زود ناراحت نمیشه.تلاش میکنه برات...

هیچ چیز بدتر از این نیست که به سمت مردی بری که دست رد زده به سینت.شما لایق زندگی بهتری هستی.مردی که بهت ارزش بده نه اینکه بلاکت کنه...

من با نظر مشاوری که رفتی موافق نیستم .من به شما مبگم که وقتی ارزشمند بشی( روی توانایی هات و زنانگی ت و اعتماد به نفست کار کنی) اون مرد را لایق خودت نمیبینی....

منم داشتم این حس ها رو.به یکی پیشنهاد دادم چون تصور میکردم دوستم داره( خدایی باهام خیلی خوب بود ) ولی خب جالب نبود.چون اون. زمان متوجه نبودم که دختر کافیه فقط خودی نشون بده بدون پیشنهاد دادن.پسر ها روی هوا علاقه و نشانه  ای که فرستادی را میگیرن و اگه بخوادن میاد جلو.پیشنهادم اینه که اگه راهی داری برای دیدنش ، اونم جوری که مثلا تصادفی دیدش، برو ببینش.و اگه به سمتت تمایل نداشت ، دنبال علاقه ی یک طرفه نرو.میدونم سخته.داشتم و. درکت میکنم.ولی عزیزم روزی میرسه چنان از عشق یکی دیگه که ارزشهات را بها میده، سیراب میشی که به این روزها فکرم نمیکنی.خودت را بذار تو مسیر درست تا چیزای درست سر راهت باشه.و یاد بگیر رابطه عاطفی هم ساختنیه.باید هر دو طرف پارو بزنن نه یه طرف...به کانال تل گرام دکتری شیری@drshiri سر بزن.سرچ کن ”ساختن رابطه عاطفی”مطالب مجانی میاره برات..پولی هم داره و من تضمین میکنم به کارت میاد.اگه میتونی بخر حتما،امکانشم نداشتی همون مجانی ها راهگشاست.

ببین عزیزم ، مردی که بخوادت ، راه را به سمت شما طی میکنه.زود ناراحت نمیشه.تلاش میکنه برات... هیچ چی ...

اینارو چون پرسیدی طردش کردی گفتم 

اتفاقی هم دیدمش همه چیو امتحان کردم جواب نداده الان فقط میخام برهههههههه

از کانال استفاده میکنم حتما نتیجه میگیرم😍

ممنونم ازت میدونم خیلی ازت مشاوره میخان و سختته 

خیلی لطف کردی 😘😘💜❤

اینارو چون پرسیدی طردش کردی گفتم  اتفاقی هم دیدمش همه چیو امتحان کردم جواب نداده الان فقط میخا ...

قربانت عزیزم .موفق باشی.ایشاله ملکه شدنت را ببینم ❤✌✌