2777
2789

اینقد خاله هام مسخرم میکردن..رشتت خوب نیس..دانشگاه ازادی هسی..هیچی نمیشی..ب هیچ جا نمیرسی..ی قرون پول نداری وضع مالیت خرابه چجور میری ازاد..بچه های ما مهندسن فلانن زرنگن..درحالی ک منم زرنگ بودم..10سال گذشته از اونروزا امروز میبینم ک خیلی ناراحته از شرایط بچش چون بیکاره ..ولی من شغل خوب پیدا کردم و هرروز موفق تر از دیروز..یجورایی حس کردم زمین واقعا گرده..خدا دستتو بگیره میری بالا..چرخ زندگی چنان چرخید ک خودم هم نفهمیدم چجوری..ما اومدیم بالا!چقد زندگی غیرقابل پیش بینیه..اینقد همدیگ رو مسخره نکنیم اینقد بهم پز ندیم ک چوب خدا صدا نداره💗💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم من هیچوقت جلوشون هیچی نمیگم حتی کارمم نگفتم ک دلش نشکنه..خودشون میگفتن بچمون فلانه..

اووهوم .کارمند رسمی هستی؟؟

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
امشب یه همچین بلایی سرم اومد😔 واقعا زمین گرده

دقیقا..انگار خدا ی مدت ی عده رو میبره بالا ک ب بقیه اذیت کنن ..ولی چون بنده هاش ظرفیتشو ندارن اونارو میاره پایینه ایندفعه برعکس..ماها اوج میگیریم

اخه عزیزم اون پز پسرشو داده .پسره چه گناهی کرده که می گی زمین گرده نمی دونم چرا اون پسر باید تاوان ...

پسرش ک هیچی..اون فکرمیکرد ک من نه کارپیدا میکنم ن ب جایی میرسم چون میدید میتونه حاکمیت داشته باشه سعی میکرد منو خورد کنه باقدرتی ک فک میکرد داره..ولی خدا جواب داد.من تعجبم ب گذره زمانه ک اینقد شرایطو برا ما هموار و برا اونا سخت کرد..همون کسایی ک دهنمونو صاف میکردن.