چجوری نوزادمو ببرم حموم مامانم راهش خیلی ازم دوره نمیتونه بیاد بچرو بشوره. کلی قسمم داده که یه وقت خودم بچمو نبرم بشورم تا وقتایی که خودش هست. الان چند روز گذشته بو ترشی گرفته دیگه بچم😔چقد سخته بچه داری تنهایی تو غربت. دورو وریام همه کنار خانوادشونن اوناهم بچه کوچیک دارن کلی کمک حال دارن☹️
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
اصلا ناراحت نباش واسه این موضوع، کاره خیلی راحتیه فقط باید با دقت نگاه کنی به مامانت که چیکار میکنن، اینجوری با حرف نمیشه، تو نت سرچ کن فیلم ببین ، من تاحالا نوزاد حتی بغل نگرده بودم ولی حمام چهل روزگی خودم بردم پسرمو، آستین بپوش رو دستات یه ملحفه تمیزم بنداز رو پاهات که بچه سر نخوره تا قشنگ یاد بگیری و بیاد دستت حتما دستاتو آستین بنداز، بشین چهارزانو پارچه بنداز رو پاهات بچه رو بزار رو پات بدنش رو آروم بشور بعد با آب که دستتو نسوزونه و سرد هم نباشه بشور، واسه سرش دمر کن رو دستت که آب نره داخل دهان و بینی سریع و با دقت که ضربه نزنی بشور، اینا همش واسه وقتی که با دقت از مامانت یاد گرفتی بعد
بعضی ها گفتن توی سینک ظرفشویی هم اگه خوب تمیز باشه و فضای اشپزخانه گرم میشه حمام کرد
کاش براش از این لگن های نوزاد میگرفتی اصلا جا نمیگیره قسمت سر هم داره که بچه تکیه بده اطرافش هم نرمه
اگه خواستی سفارش بده تا ۲،۳ روز برسه دستت
آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.