2821
2789
عنوان

باجناق ها!!

260 بازدید | 8 پست

خواهرم حدود ده سالی هست که ازدواج کرده. شوهرش مرد خوبیه فقط خیلی حساسه و کلا مثلا دوست داره واسه همه کارا ازش کمک بگیریم. منم شش ساله شوهرم وارد خونوادمون شده، مرد خوبیه، یعنی خوب همه ایراداتی دارن اما خوب میشه تحمل کرد! ارتباطش هم با خانوادم خوبه( بگذریم از چند سال اول که من چقدر اذیت شدم تا خونواده رو بشناسه)، نسبت به شوهر خواهرمم حس خوبی داره، دوستش داره حتی. اما حس میکنم شوهر خواهرم تازگی ها حساس شده روی خونوادم، مثلا چون شوهر من مرد آروم تر و خوشرو تری هست پدرم شاید به شوهر من بیشتر توجه کنه، البته شاید تاثیر منم هست که خودمم موجب تقویت رابطشون میشم، حس میکنم شوهر خواهرم تازگی ها از توجه خونوادم به شوهرم من بدش میاد، یک جوری شده. عصبی شده. مثل قبل حس میکنم یکدل نیست باهامون. 

مثلا اگر دعوت کنن و ما به خاطر کارمون نشه بریم خیلی ناراحت و دلخور میشه. ذوق و شوق زیادی داره طفلی اما ما به خاطر حجم درس و کار گاهی مجبوریم بگیم نمیتونیم بیاییم فلان جا و اینها. واقعا ناراحتم از این فکرهاش. حس میکنم مثل جاری شده که حس میکنه داره بهش کم توجهی میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اه بابا نگو از این باجناق ها که کفیریم امروز خونه ی مامانم شام دعوت داشتیم اقا تا شنید شوهر خواهرمم اونجاست گفت نمیرم 

میشه واسه سلامتی نی نی یه صلوات مهمونم کنین خدا نی نیه همتون رو حفظ کنه 
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792