2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

373 بازدید | 21 پست

سلام دوستان لطفاً نظر و تجربه تون رو بگید در دوران عقد خرج لباس و پول تو جیبی دختر با پدرشه یا شوهرش ..شوهر من همش میگه از بابات بگیر خودش هم ماهی سیصد بهم میده اما تو این هشت ماه عقد فقط سه چهار بار منو برد بیرون میگه ماشین ندارم سخته ببرمت بیرون ولی من دلم میخواد بیشتر بریم بیرون دلم هدیه ولباس میخادددد

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما خوشمون نمیاد داماد خرج دختر رو بده.حالا بیرون رفتنی خرید کنه اون بحثش جداست

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

چرا پول نداره زن میگیره؟ حتی ماشینم نداره

با چه دل خوشی زن این آدما میشید.اگر نداره بره جمع کنه و بعد زن‌بگیره.دوران عقد خرجت با شوهرته.چون رسما و شرعا و عرفا و قانونا زنشی

هرچی میتونی بگیر از شوهرت طلا بخر  عقد فرصت خوبیه برای  جمع کردن طلا  که سرمایه زندگ ...

میگه پول ندارم خونه سازی داره تحصیلات داره ولی کارگره روز مزد هست 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

عقد خرج با همسره

نامزدی و نشون و اینا با پدره

ماهانه باید پول بده که میده

من عید بود یا برای مدرسه ام چیزی میخواستم همه رو به همسرم میگفتم بازم پدرم برام خرج میکرد

بذار همسرت برای عروسی و طلا و اینا پول جمع کنه همون 300 تومن خوبه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔