2777
2789
عنوان

چی بهشون بگم؟😐

295 بازدید | 24 پست

موهامو کوتاه کردم همینطوریم خودم خیلی پشیمونم ولی میدونم همین ک دوستام منو ببینن میخام بگن وا چرا کوتاه کردی وااا چرا اینقد کوتاه کردی زشت شدی این حرفا همشم قصدشون ناراحت کردنه ن چیز دیگ بنظرشون در حواب اینا چی جواب بدم اینک میگن چرا کوتاه کردی حیف نبودو این حرفا ک منو ناراحت کنن ؟ چ عکس العملی نشون بدم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم قبلا کوتاه کردم 

میگفتم: دلم خواس موهای خودم بود موی بلند اذیتم میکرد اگه زشتی من تورو اذیت میکنه لازم نیس نگام کنی 

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾

بگو خوب کردم توم برو کوتا کن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بگو   مبحث فضول شناسی تو روانشناسی بود دارم نتیجه میگیرم از ادمهای دور و برم 

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...