2777
2789
عنوان

جن جن :|

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 63 پست

به نظرم راست نمیگی چون کسی که جن میبینه عکس العملش این نمیتونه باشه دیدم که میگم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگ باید تهش اینطور میشد ک جن میومد دست میزاشت رو شونت بعد میخوردت تا دیگ بیدار نمونی  

پشت هر دختر قوی و مستقل یه دختر کوچولوی شکسته هست ک مجبور شده یادبگیره  چطور دوباره روی پاهاش وایسته و ب هیچکس تکیه نکنه                      
به نظرم راست نمیگی چون کسی که جن میبینه عکس العملش این نمیتونه باشه دیدم که میگم

عزیزم اگه با منی منکه جن رو ندیدم میگم حسش کردم صدای پا و نفس کشیدنشو شنیدم

یه جایی خونده بودم روح و اجنه نصف شب بازیشون میگیره ادمارو بترسونن واسه همین حضورشون رو میتونین حس کنید و  هرچه قوی تر باشه این حس ینی بیشتربهتون نزدیک شدن و یه چیز دیگم که چندشب پیش خوندم اینکه اونا از تاریکی انرژی میگیرن 😱😱😱😼😼

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

جن مثل ادم راه نمیره تو حتما خیالاتی شدی

چون خونه ما یه مدت بود حتی تو خواب داداشمم اومده بود که مادربزرگم گفته بود خونتون یه جن اومده 

بعد چند روز داداشم نصف شب که بیدار بود گفت یه صدای جیغ از بغلم رد شد انگار خودشو زد به دیوار مثل صدای پای حیوون رو دیوار راه رفت بعد برقا رو روشن کرد دیدیم هیچی نیست بنده خدا اومد پیش ما از ترسش که دیدیم پذیرای صدا میاد انگار یکی میزد به سینی به کابینت

هر چقدر میگردم کمتر پیدا میکنم😭😭😭😭😭

وای بدونی واس همین ساپورتم بخدا زیر فرشم گشتم نبود ک نبود

وقتی کامل بیخیالش شدم دیدم تو کشوی لباس زیرامم همین دم دستم بود(همون کشو رو صدبار گشتم)

همسرم دلیل من است. 💜🌱