2789
عنوان

هعییی

115 بازدید | 11 پست

تا حالا شده از یکی خوشتون بیاد ولی بدونید ک هیچ جوره نمیشه بهش برسید چیکار کردید؟؟؟   

پشت هر دختر قوی و مستقل یه دختر کوچولوی شکسته هست ک مجبور شده یادبگیره  چطور دوباره روی پاهاش وایسته و ب هیچکس تکیه نکنه                      

😥

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقن...از یکی خوشم میومد تک پسر خوشگل همه چی تموم....همه جوره میخاستمش ولی از نظر مذهب فرق داشتیم اون شهری دگ... بهترین کار فراموشی بود....ادمایی ک هچ ربطی ب ایندتون ندارن بندازین دور

میگذره....

فراموش ک نمیشه کرد .. کافیه اسمش بیاد همه چی قشنگ تکرار میشه تو ذهنت  

پشت هر دختر قوی و مستقل یه دختر کوچولوی شکسته هست ک مجبور شده یادبگیره  چطور دوباره روی پاهاش وایسته و ب هیچکس تکیه نکنه                      
اره من خودم الان همزمان عاشق امیرارمان نوید ممدزاده سمویل کلفلین دیوید بکهام و ... ولی نمیشه بهشون ر ...

دیگ ن در این حد فانتزی