2789
نه😊

به من گفتن باید آی یو آی کنی من ۳۰ ام از دکتر نصر وقت گرفتم ببینم چی میگه اصلا با ای یو آی موافقه؟

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما آی وی اف کردین پیشش؟

سحر جان دکتر نصر ای یو ای نمیکنه منم تو سیکل ای وی اف هستم انتقالم فریز هست یک ماه و نیم دیگه ایشالله به لطف خدا، الان پروفایلتو نگاه کردم به نظرم همه ازمایشا و سونوگرافی ها هرچی داری ببر پیش دکتر نصر 

خیره ایشالله ، رک و صریح تشخیص میده و بهت میگه ،همه سوالاتتو بنویس چون انقدر شلوغه سریع تشخیص میده و میره 

این همه انچه بود که میدونستم انشالله که دامن همه منتظرا سبز بشه 😍🥰

سحر جان دکتر نصر ای یو ای نمیکنه منم تو سیکل ای وی اف هستم انتقالم فریز هست یک ماه و نیم دیگه ایشالل ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
سحر جان دکتر نصر ای یو ای نمیکنه منم تو سیکل ای وی اف هستم انتقالم فریز هست یک ماه و نیم دیگه ایشالل ...

عزیزم منم مریضشونم کانال تلگرام نداری از مریضاشون

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
به من گفتن باید آی یو آی کنی من ۳۰ ام از دکتر نصر وقت گرفتم ببینم چی میگه اصلا با ای یو آی موافقه؟

با دکتر نصر   شدی عزیز

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بعد مثبت شدن  پیش دکتر دیگه   مارو قبول میکنه  ..  واینکه  به سرم  واسه مشکل انعقادی معتقد هست

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔