2777
2789

سلام بچه ها روزتون بخیر

چند روزه با این مشکل روبرو شدم.حسادت و رفتارایی که بخاطر حسادت دارن شکل میگیرن

خانواده ی شوهرم همشون آدمای خوبین.

اول بگم که من از اوایل نامزدیم با مادرشوهرم به مشکل خوردم.مدام قهر می کرد و علتشم نمی گفت.در کل مشخص بود از وصلتمون پشیمون شده و شوهرمم منو میخواست.منم که اوایل خبر نداشتم نظرش برگشته و حتی اگه می دونستم نمی تونستم با یه اسم تو شناسنامه برگردم که ایشون به خواستش برسه.پس رضایت شوهرمو که اصل کار بود ملاک قرار دادم و در تمام مدت احترام مادرشوهرمو حفظ کردم

چند سال تمام منو آزار داد تحقیر کرد به همه گفت من اینو نمی خواستم(حالا فکر نکنید من کور و کچلما نه!😂من لیسانس دارم و اندام و چهرمم خوبه.ایشون سر لج افتاده بود)وقتی اومد خواستگاری موافق بود و رابطمون بالاتر از عالی بود.بعد دوماه چنان همه چیز برعکس شد که خودمونم هنگ کردیم

شوهرم بیچاره چیزی نمی گفت و حتی ازم خواست مادرشو حلال کنم خواهر برادراشم می دونن من مقصر نیستم و بارها گفتن اینو. ولی من ترسیدم شوهرم از فکر و خیال دور ا جونش سکته کنه واسه همین پیش قدم شدم واسه آشتی و روابط کم کم خوب شد تا الان که هفت سال از خواستگاریمون میگذره

معجزه ی خدا رو دیدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سال پیش جاریم باردار شد و یه دختر بانمک به دنیا آورد.من کلا بچه ها رو دوست دارم و چون تو یه ساختمون بودیم دائم پیشش بودم.خیلی می اومد خونمون و خلاصه از لحاظ عاطفی وابسته بودیم.خودم اقدام می کردم واسه بچه و نمیشد.حرف زیاد میشنیدم و شوخی خنده رد می کردم

مادرشوهرم خیلی تو دوران قهر از دوتا جاریام جلوم تعریف می کرد و من حسادت نمی کردم و رابطمو باهاشون حفظ کردم چون جاریام خوب بودن و تقصیر از اونا نبود

حالا الان من باردار شدم متوجه شدم پسره

مادر شوهرم از همون اول جنسیتو حدس زده بود و بخاطر اینکه یه سقط هم داشتم خیلی هوامو داشت.از لحاظ غذا و هوس و کار کردن حواسش بهم بود و هست

از اونجایی که می دونم اخلاقش ثابت نیست و یهو خوب میشه و یهو بد زیاد به کاراش توجه نکردم و به قول معروف خر نشدم.همچنان همون اخلاق معمول قبلو داشتم.همینطور احتمال می دادم بخاطر پسر بودنش تحویلم میگیره و موضوع من نیستم

معجزه ی خدا رو دیدم  

در حالیکه مادرشوهرم جونش واسه دختر جاریم میره و کلی قربون صدقش میره

حالا چند وقته می بینم رفتار خواهر برادرای شوهرم یجوری شده

گاهی با شوخی گاهی با تیکه متلک رفتار می کنن

چند روز پیش سیسمونی خریدم همه چیزشم خوب خریدم در حد خودمون

کالسکه مارک بلکو خریدم ۳۶۰۰.خواهر شوهرم گفت مبارکه مارکش چیه؟گفتم بلکو.یهو همین جاریم برگشت بلند گفت ببکو یا بلکو؟(ببکو مارک خارجی اصله و گرونتره از بلکو.فکر کنم پنج شش تومن)منظورش این بود که من میشناسم جنسارو!حالا خودش تخت پارک و کالسکه دست دوم خریده بود به قرآن رفتم اینقدر تعریف کردم که چه خوشگله و حتی نمی دونم مارکش چیه هنوز!!!بعد این داره میزنه تو سر سیسمونیم

معجزه ی خدا رو دیدم  

باز خواهر شوهرم ۵۰ سالشه 

دکتر به من گفت به خاطر رحم و وضعیت بچه نباید بری مسافرت.خواهر شوهرم می گفت والا مام شوعر کردیم اینقدر ناز نداشتیم.هیچکسم نفهمید حامله ایم!

درحالیکه تا ناخنش میشکنه تو بیمارستانه خصوصی میره و میاد

من واسه بارداریم تمام ازمایشا و چکاپ و حتی زایمانم مفتیه تو بیماریتان میلاد!شوهرمم بهش گفت من بهش گفتم استراحت کنه و هیچ کاری نکنه

خودم واسش میارم و میبرم و می پزم(حالا الکی😜)یهو اینم گفت خب بکن داداشم.مگه ما حسودیم؟شکر خدا سر سه تا بچه هام نازمو کشیدن!!!منم گفتم بالاخره ما نفهمیدیم نازتونو کشیدن یا هیچکس نفهمید حامله اید؟؟؟!!!دیگه دهنش بسته شد

معجزه ی خدا رو دیدم  

خلاصه جاریای دیگم و شوهراشون و بقیه هرکدوم به یه شکلی روزای بارداری که باید لذت ببریم ازشون رو خراب می کنن

مشکل من الان اینه که این همه سال که کادرشون منو کوچیک می کرد هیچ کدومشون اعتراضی نداشتن و پاپیش نذاشتن واسه دفاع از من و واسه اینکه گند نخوره تو روز عروسیم. ونامزدیم و.....

الان همه یادشون افتاده و سعی می کنن رابطه ها رو خراب کنن باز

حالا خوبه کاری واسمم نمی کنه.همین که میگه تو این لیوانو نشور اینا حرص میخورن

معجزه ی خدا رو دیدم