2777
2789

سه تا سوال دارم ممنون میشم همتون بهشون جواب بدین🧡

گفتم به جای سه تا تاپیک،همشو تو یکی خلاصه کنم🤞

👍توضیحات سوال اول:

من کسیم که وقتی میخوام از وسیله کسی استفاده کنم حتما ازش اجازه میگیرم . به وسایلاش در نبودش دست نمیزنم مگه اینکه صمیمی باشیم و خودشم اجازه داده باشه . وقتی هم که اجازه داد یه چیزیشو استفاده کنم، دفعه بعد بازم اجازه میگیرم نه اینکه با خودم بگم چون دفعه پیش اجازه گرفتم و داد دیگه نمیگیرم!

ولی دخترای اطرافم اصلا اینجوری نیستن...مدام از وسایلام استفاده میکنن و اونارم پس نمیارن. از سطل اشغالم،گیره موم، قاشقم

اگه کسی چیزی ازم بخواد با کمال میل بهش میدم ولی وقتی بدون اجازه برداره ناراضیم کاملا.

❓سوال: آیا مشکل از منه یا باید همینقدر پررو باشم و از وسایل بقیه استفاده کنم؟!؟!؟!(این یجور پرسش انکاریه)

👍توضیحات سوال دوم: وقتی یکی هست توی اتاقتون که مدام بهش تذکر میدید توی تایم مطالعه با صدای بلند حرف نزنه ولی اون منتظر میمونه جمله شما تموم شه تا مجدد با صدای بلند شروع به حرف زدن کنه(تایم مطالعه همه جا سکوت مطلقه و فقط صدای ایشونه اونم میز بغلی منه!)

❓سوال:چیکار میکردید باهاش و چه برخوردی داشتید؟

👍توضیحات سوال سوم: من میخوام انرژی زنونه ام رو زیاد کنم،هنر های زنونه رو خیلی دوست دارم. کارایی ک بهم حس ظرافت و دخترونگی میدن...

گلدوزی-خیاطی-اشپزی-قنادی(کیک و شیرینی)

❓سوال: به نظرتون چه هنر های دیگه ای هست که یه خانوم با انرژی زنونه بالا بهتره بلد باشه؟

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

ب ابلفض خیلی طولانی بود نخوندم ،🤣🤣🤣🤦🚶♀️🚶♀️

😂😂😂

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال اول : اونا گاون تو کارت درسته

سوال دوم : این دفعه وسط حرفش بپر بگو سیکتیر

سوال سوم : موسیقی

پ.ن: پریودم به ادبیاتم گیر ندید🤣🙌🏻

:)"...l'm not okey, l just learned how to hide it well

سوال اول : اونا گاون تو کارت درستهسوال دوم : این دفعه وسط حرفش بپر بگو سیکتیر سوال سوم : موسیقیپ.ن: ...

سپاسگزارم که جواب دادید🤣🤣🤣

سوال اولت :اگه با دوستم صمیمی باشم بدون اجازه وسایلی که زیاد براش مهم نیست مثلا پاکن و .. بر میدارم و مشکلی ندارم اونم بدون اجازه برداره ولی وسیله ای که بدونم براش مهمه اجازه میگیرم

سوال دوم : تذکر میدم قبول نکرد اونقدر در گوشش بلند میخونم تا بفهمه کارش اشتباس

سوال سوم : این هنر ها ربطی به انرژی زنانه نداره

silenbutterfly ام اگه دیدید با این کاربری پیام میدم یعنی تعلیق شدم 🥲 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 جملبه قشنگیه نه ؟ ولی بوی خون تو این روزا به لر بودنم بیشتر مینازم🤍

کارشون درست نیست باید اجازه بگیرن و رک بهشون بگو.

بهش تذکر بده یا وقتی خواست حرف بزنه جاتو عوض کن یا به بهونه های مختلف سعی کن از اونجا دور بشی بفهمه بدت میاد!

سعی کن با متانت صحبت کنی و فحش ندی.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

سوال اول، کار شما درسته و اونا اشتباه

سوال دوم اگر تو محیژی مثل کتابخونه اس سعی کنین ب مسئولش بگید اگر منزل هست خیلی محترمانه بخواید اتاقو ترک کنن البته با جدیت

سومی هم بیشتر رو آرامشت و صبوریت هم کار کن ک در برابر اون هیجانات زیاد مرد این صبوری واقعا نیازه

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

جواب سوال اول؛ اون اطرافیان حد و مرزشون رو نمیدونن،قاطع باش و بهشون بگو حد و اندازه ی خودشون رو بدونن، بدون اجازه به وسایلت دست نزنن ، وسایلت رو تا جای ممکن توی کمد قفل دار بذار و هر دفعه که بدون اجازه دست زدن بلافاصله با تندی و عصبانیت باهاشون برخورد کن و اصلا باهاشون مدارا نکن

جواب سولا دوم؛ با یک بیشعور طرفی،راه حلی به ذهنم نمیرسه. جواب سوال سوم رو پیدا کردی به من هم بگو لطفا

سوال اولت من حتی صمیمی هم باشم بازم اجازه میگیرم

دومی طرف وقتی گاوه ازش فاصله بگیر و از کتابخانه خوابگاه استفاده کن البته اگر خوابگاه

سومی هم دنبال چند تا حرفه با هم نباش خسته ات میکنه یکیو با اراده و حرفه ای یاد بگیر

خوندم بعد یادم رفت چی بود

اولی درسته کارت

دومی جاتو تغییر بده

سوم اشپزی

کیک

تزئین غذا و میوه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

2790
2778
2791
2779
2792