سه تا سوال دارم ممنون میشم همتون بهشون جواب بدین🧡
گفتم به جای سه تا تاپیک،همشو تو یکی خلاصه کنم🤞
👍توضیحات سوال اول:
من کسیم که وقتی میخوام از وسیله کسی استفاده کنم حتما ازش اجازه میگیرم . به وسایلاش در نبودش دست نمیزنم مگه اینکه صمیمی باشیم و خودشم اجازه داده باشه . وقتی هم که اجازه داد یه چیزیشو استفاده کنم، دفعه بعد بازم اجازه میگیرم نه اینکه با خودم بگم چون دفعه پیش اجازه گرفتم و داد دیگه نمیگیرم!
ولی دخترای اطرافم اصلا اینجوری نیستن...مدام از وسایلام استفاده میکنن و اونارم پس نمیارن. از سطل اشغالم،گیره موم، قاشقم
اگه کسی چیزی ازم بخواد با کمال میل بهش میدم ولی وقتی بدون اجازه برداره ناراضیم کاملا.
❓سوال: آیا مشکل از منه یا باید همینقدر پررو باشم و از وسایل بقیه استفاده کنم؟!؟!؟!(این یجور پرسش انکاریه)
👍توضیحات سوال دوم: وقتی یکی هست توی اتاقتون که مدام بهش تذکر میدید توی تایم مطالعه با صدای بلند حرف نزنه ولی اون منتظر میمونه جمله شما تموم شه تا مجدد با صدای بلند شروع به حرف زدن کنه(تایم مطالعه همه جا سکوت مطلقه و فقط صدای ایشونه اونم میز بغلی منه!)
❓سوال:چیکار میکردید باهاش و چه برخوردی داشتید؟
👍توضیحات سوال سوم: من میخوام انرژی زنونه ام رو زیاد کنم،هنر های زنونه رو خیلی دوست دارم. کارایی ک بهم حس ظرافت و دخترونگی میدن...
گلدوزی-خیاطی-اشپزی-قنادی(کیک و شیرینی)
❓سوال: به نظرتون چه هنر های دیگه ای هست که یه خانوم با انرژی زنونه بالا بهتره بلد باشه؟