2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه.تاثیر هم داشته

ممنون و همچنین .نمیزنی پرو میشه میزنی پررو میشه نه والا

والا بنظرم تربیت بچه از خودش عزیزتره  ولی زدن هم خب در حده سیلی

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
ممنون و همچنین .نمیزنی پرو میشه میزنی پررو میشه نه والا والا بنظرم تربیت بچه از خودش عزیزتره  ...

اهوم.منم گاهی میزنم ولی پشت دست یا با سن..سیلی نمیزنم

خدا جون دوستت دارم
اهوم.منم گاهی میزنم ولی پشت دست یا با سن..سیلی نمیزنم

بعضی وقتا طوری عصبیم میکنه حرف گوش نمیکنه مجبور میشه دیگه نه در اون حد

زندگی زیباست ای زیبا پسند زنده اندیشان به زیبایی رسند انقدر زیباست این بی بازگشت گز برایش میتوان از جان گذشت
بعضی وقتا طوری عصبیم میکنه حرف گوش نمیکنه مجبور میشه دیگه نه در اون حد

کن خودم از تنبیه فلک برای دخترم استفاده میکنم البته نه به اون شدت درحد 10،15ضربه با خط کش کف پاش میزنم البتع نه زیاد محکم ولی شدیدا تاثیرداره

کن خودم از تنبیه فلک برای دخترم استفاده میکنم البته نه به اون شدت درحد 10،15ضربه با خط کش کف پاش میز ...

بیچاره بچت. یکم صبوری بخرج بده خب. من جای اون دردم گرفت. من یبار فقط از معلمم با خط کش تو دستم زد،بماند که از مدرسه تا خونه گریه کردم، تا الان که دوتا بچه دارم هروقت یادم میفته نفرینش میکنم. بعد از زدنش با خط کش ازش متنفر شدم

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم
2827
2791
2779
2792