2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها سلام یک گروه در تل.گرام برای جذب و تمرینات خودشناسیو و خویشتن د‌وستی درست کردم اگر دوست دارید و جدی هستید حتما بیایید فقط اول از طریق واتساپ وارد بشید بعد روی لینک کلیک کنید اینجا فقط لینک واتساپ کار میکنه مجبور به انجام اینکار شدم

https://chat.whatsapp.com/CXqLxt3t1bXLjfvE0IyBfq

بزنگ ۷۰۰اگه ایرانسلی اگه همراه اولی بزنگ ۹۹۹۰ وصل شو به اپراتو ببین چه سرویسایی برات فعاله غیر فعالش کن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

زنگ بزن به شرکت (همراه اول یا ایرانسل ) به اپراطور وصل شو بگو هری سرویس و پیامک تبلیغاتی برات فعاله غیر فعالش کنه در ضمن از این مدل 2 گیگ اینترنت رایگان که همش تبلیغ میکنن تاحالا استفاده کردی ؟

ستاره ۸۰۰ مربع رو بگیر تمام اس تبلیغاتی هات رو غیر فعال کن

درود

عزیزم این شماره رو گرفتم خیلی جالب بود نوشت سه تا پیام تبلیغاتی فعاله در صورتی که هیچ پیامی از این تبلیغات نمیومد ولی فعال بود غیرفعالش کردم.