2777
2789
عنوان

کار در خانه

293 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها من دوست دارم ی کار تو خونه و بی دردسر داشته باشم شما کاری پیشنهاد نمیدید؟؟ که نیاز به سرمایه اولیه نداشته باشه 

امروز تو دیوار به ی آگهی برخوردم واسه بسته بندی می گفتن کارشون بسته بندی بوگیر کنسروی هست ولی میگفتن باید ۲۹ تومن واریز کنی تا واست ون دستگاه و مواد بیاریم اونم از قزوین بعد که آدرس خواستم اسم خیابون و تو نقشه سرچ کردم وجود داشت ولی کوچه ای به اون اسم نبود منم گفتم حتما کلاهبرداری دیگه منصرف شدم 😣

عزیزم کلاه برداریه نریزی پولو

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همین نی نی سایت خوندم که گفت بود خواهرم از دیوار کاردر منزل پیدا کرده بود و گفته بودن پول بریز تا لباسا رو برات ارسال کنیم برای بسته بندی ولی بعد از واریز گوشیشونو خاموش کرده بودن

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

آره مخصوصا کار در منزل منم خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم

موفق باشی  عزیزم

همچنین گلم😘