2777
2789
عنوان

کار در خانه

375 بازدید | 8 پست

سلام خانم ها من دوست دارم ی کار تو خونه و بی دردسر داشته باشم شما کاری پیشنهاد نمیدید؟؟ که نیاز به سرمایه اولیه نداشته باشه 

امروز تو دیوار به ی آگهی برخوردم واسه بسته بندی می گفتن کارشون بسته بندی بوگیر کنسروی هست ولی میگفتن باید ۲۹ تومن واریز کنی تا واست ون دستگاه و مواد بیاریم اونم از قزوین بعد که آدرس خواستم اسم خیابون و تو نقشه سرچ کردم وجود داشت ولی کوچه ای به اون اسم نبود منم گفتم حتما کلاهبرداری دیگه منصرف شدم 😣

عزیزم کلاه برداریه نریزی پولو

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو همین نی نی سایت خوندم که گفت بود خواهرم از دیوار کاردر منزل پیدا کرده بود و گفته بودن پول بریز تا لباسا رو برات ارسال کنیم برای بسته بندی ولی بعد از واریز گوشیشونو خاموش کرده بودن

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

آره مخصوصا کار در منزل منم خیلی دنبالش بودم ولی پیدا نکردم

موفق باشی  عزیزم

همچنین گلم😘