2777
2789
عنوان

کمک....

94 بازدید | 17 پست

سلام دوستان... ببینید مثل دوست یا خواهر نداشته راهنماییم کنید

من ۲۰ ملیون دوسال پیش دادم بشوهرم و بجاش نوشت ک یک دنگ زمین ب ارزش ۱۳۰ تومان به من میدهد.

ولی زمین اصلا فروش نمیره ک بنگاه هم از فروشش عاجزه چون ۱۰تا صاحب داره و مشاعه و تفکیک نشده. طول میکشه درست بشه شایدم بخاطر راه سازی متراژی از زمین کم بشه.

حالا شوهرم بجاش میخواد پول خودمو باسودش بهم بده ک میشه ۴۰ ملیون. سودبانکی البته!! 

بنظرتون قبولکنم؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه باشوهرت این حرفا روهم دارید؟؟؟؟من ک ندیدم.... جونم واسه شوشو😄

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
از چه نظر عزیزم...۱۵۰ کجا ۴۰ تومن کجا...الانم بشدت پیگیره ک اون قرارداد یک دنگو پاره کنه

خوب اول اینکه اصل پول را نخورده یه آبم روش، میخواد برگردونه، ضمنا الان که میخواد بده، سودش را هم میده، به نظرم ضرر نکردی

چقدر خوب... حتما شوهرت خوش اخلاقه

ن اتفاقا زیاد خوش اخلاق نیست ولی این حساب کتابا رو باهم نداریم....ازنظرشرعی ب دفتر یکی از مراجع تقلید بزنگ بپرس تا خدای ناکرده ربا نشه.....ولی بنظرم گرفتن این پول بینتون جدایی میندازه

دیدی که سخت نیست.......تنهابدون من؟دیدی که صبح می شود......شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه می زند......فرقی نمی کند بامن!بدون من!دیروز  گرچه سخت.....امروز هم گذشت!طوری نمی شود فردا بدون من!..............❤اسطوره ❤                            دیگه هیچکس گناهکارنیست.......چون......دوست داشتنت،چه گناه باشد یاکه اشتباه.......گناه میکنم تورا حتی به اشتباه......❤💖
اما خب دودلم چونکه ارزش اون یک دنگ خیلی بیشتره . 

بهر حال بازم به انصافش آفرین میگم، تو هم بهتره طمع نکنی، احتمالا مردی که اینجوری با شما رفتار میکنه، بعدا اگه زمین فروش بره شاید بده به شما، اگر هم نداد به نظرم رفتارش قابل تحسینه، هر مردی اینجوری نیست

ن اتفاقا زیاد خوش اخلاق نیست ولی این حساب کتابا رو باهم نداریم....ازنظرشرعی ب دفتر یکی از مراجع تقلی ...

نه از نظر شرعی مشکل نداره. فقط مادرمم همینو میگه.  ولی من نمیخام بخاطر پول بهش وصل باشم

نه از نظر شرعی مشکل نداره. فقط مادرمم همینو میگه.  ولی من نمیخام بخاطر پول بهش وصل باشم

ببخشید اینومیپرسم ولی شما ازثبات زندگیتون مطمئن نیستید؟