فال گرفتم برای زندگیم بهم گفت شوهرت چند ماه پیش با کسی رابطه ج ن س ی داشته حالم بده نمیگم همش اما خیلی از حرفایی که راجع به زندگیم گفت راست بود نمیدونم چطوری به شوهرم بگم یا باور کنم حرف فالگیره رو یا نه چکار کنم😭😭😭😭😫
👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉
اینقد خرافاتی نباش...حالا بری بگی فک کردی گردن میگیره تازه طلبکارم میشه ولش بابا داشته ک داشته کار از کار گذشته دیگه الان از این ب بعد حواستو جمع کنه...حالا اگه بیچاره کاریم کرده باشه.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که میخواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- میفرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربهای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)