2777
2789
عنوان

Helpppp😢

92 بازدید | 14 پست

صبح تو یه برنامه رایویی دستور آشپزی شله زرد دادن طبق اون درست کردیم ولی آبش زیاد شده رنگش هم تیره شده آخه گفته بود یه پیمونه دارچین بریزیم الان رنگش مهم نیست شلیشو چیکار کنم؟😢

Minab 168... چرا زنگ آخر نمیزنن؟ قاتل بچه های میناب کی بود؟ کی جزیره بدنامی داره؟ عموی کیاست؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من اولین بار برای درست کردنش کلی گوگل و اینستارو دیدم آخرشم اونی که تو اینستادیدم رو درست کردم عالی شد عالی.دوباره هم درست کردم مثل قبلی درست کردم خوشمزه ولی دارچین تو دستورش نداره .حتی هل رو هم ازهم بازش کردم ریختم تو آبجوش گذاشتم دم کشید که بهش میگن عرق هل بعد آبشو اضافه کردم.

من اولین بار برای درست کردنش کلی گوگل و اینستارو دیدم آخرشم اونی که تو اینستادیدم رو درست کردم عالی ...

میشه کامل بگی چیکار کردی؟😢

Minab 168... چرا زنگ آخر نمیزنن؟ قاتل بچه های میناب کی بود؟ کی جزیره بدنامی داره؟ عموی کیاست؟

اگه میتونید بهش زعفران دم کشیده غلیظاضافه کن و عرق هل و گلاب بیشتر البته وقتی که کلی جوشید  آب ...

خیلی زعفرون ریختم ولی بقیش رو بزار امتحان کنم

یا خداااا یک پیمانه😱😱حتما پیمانه کوچیک منظورش بوده،تو خودت فکر نکردی این همه دارچین زیادیه

چرا ولی بار اولم بود 😢😢