2777
2789
عنوان

وزن بچه ۲ساله

285 بازدید | 35 پست

خانوما بچه هاتون دوسالگی چند کیلو بود؟

من پسرم نسبت به ۱۸ماهگی ۱کیلو وزنش زیاد شده ولی بهداشت گفت رشدش کمه کلی نگران شدم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

۱۸ماهگی ۱۲.۸۰۰بود الان ۲سالگی ۱۳.۸۰۰ بود

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانا لطفا راهنمایی کنید

۱۴۸۰۰بود الان دوسال نیمی ۱۶۵۰۰

عزیزم تپلی خاله بوده 

قدش ۹۶ 

دوسالگی چند بود قدش؟

پسرمن دو سال و نیمشه ۱۶۸۰۰ هست.

به حرف بهداشت گوش نده پسر من وزن تولدش بالای ۴ بود یبار میبردمش بهداشت میگفت وزنش کمه بده بخوده غذا میدادم زیاددمیخورد دفعه بعد میگفت چرا اینقد چیز میدی بخوره اضافه وزن داره سری بعد یکی دیگه میگفت کم داره.

یبار نشد راضی باشن😐

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

استارتر جان وزنش خوبه نگران نباش 

لابد منظور از رشده کند قدش بوده

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اره توپولوعه

خدا نگهدارش باشه