2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

1162 بازدید | 86 پست

خانوما علائمش چیه؟ من فقط دور سینم چندتا مو در اورده و یدونه ام روی گردنم یعنی تنبلی دارم 

البته من کلن خیلی پرموام از وقتی یادم میاد روی کناره های رونمم مو داشتم کلن ارثی پرموییم  ولی روی سینم چند وقته در اومدن در حتی چندتا دونه هیچ علامت دیگه ای ام ندارم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خیلیییی نگرانم چون اگه تنبلی داشته باشم این قرصایی که میدن اکثرا لاغر میکنن منم لاغرم بخوام یکم دیگه لاغر بشم استخونامم اب میشن 

تازه میگن باید حتی اگه لاغرین چربی دور شکم و اب کنین من اصن دور شکمم پوستم به زور هست😂 چه برسه چربی 

اسکلتتتت میشم من فقط ترسم از لاغر شدنه اگه بخوام قرص بخورم 

تنبلی رو پریود تاثیر میزاره  ممکنه پریود نشی چند ماه یا هی عقب بیافته  روی چونه ات موهای ...

ازمایش و میدونم علایمش و میخواستم بدونم 

رو گردنم فقط یدونه هست

خیلیییی نگرانم چون اگه تنبلی داشته باشم این قرصایی که میدن اکثرا لاغر میکنن منم لاغرم بخوام یکم دیگه ...

قرصای درمان تنبلی چون هورمونیه بیشتر چاق میکنه تا لاغر

میگن برای بهبود تنبلی باید وزن کم کرد ( برای اونایی که چاق هستند) 

من صورتم ندارم  شما قرص میخورین؟

ن من تنبلی ندارم خداروشکر ولی نمیدونم این موها برای چیه 

یکی زیره چونمه ، یکی دوتام پایینه گوشم

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
خیلیییی نگرانم چون اگه تنبلی داشته باشم این قرصایی که میدن اکثرا لاغر میکنن منم لاغرم بخوام یکم دیگه ...

من که هر چی قرص متفورمین واسه تنبلی خوردم لاغر نشدم . وزنم همون موند . روزی ۳ تا هم میخورم . قبلا هم خوردم . فقط تنها مشکلی که واسم پیش میاد اینه که همش احساس ضعف و سرگیجه میکنم ‌. دکتر گفت خاصیت متفورمین اینه که قند خون رو میاره پایین 

من که هر چی قرص متفورمین واسه تنبلی خوردم لاغر نشدم . وزنم همون موند . روزی ۳ تا هم میخورم . قبلا هم ...

دقیقا قرص متفورمین برای کاهش قند خونه و چون کاهش اشتها هم داره باعث میشه یکم وزنت کم بشه 

یعنی این قرص نه خاصیت درمان تبلی داره نه قرص لاغریه

من کلاکم موهستم فقط چندتارمونازک کنارسینم هستم صورتم هم موقعی پریودی جوش میزد.پریودام هم تقریبا منظم بودوپلی پلی کیستیک هستم.اتفاقا مدتی که قرص مصرف کردم همه بهم میگفتن چقدرلاغرشدی البته من یه خرده شکم داشتم

دقیقا قرص متفورمین برای کاهش قند خونه و چون کاهش اشتها هم داره باعث میشه یکم وزنت کم بشه  یعنی ...

بستگی به آدمش داره من اگه قندم بیافته یه چیز شیرین میخورم . همین باعث میشه اصلا وزنم کم نشه .