خانوما علائمش چیه؟ من فقط دور سینم چندتا مو در اورده و یدونه ام روی گردنم یعنی تنبلی دارم
البته من کلن خیلی پرموام از وقتی یادم میاد روی کناره های رونمم مو داشتم کلن ارثی پرموییم ولی روی سینم چند وقته در اومدن در حتی چندتا دونه هیچ علامت دیگه ای ام ندارم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
خیلیییی نگرانم چون اگه تنبلی داشته باشم این قرصایی که میدن اکثرا لاغر میکنن منم لاغرم بخوام یکم دیگه ...
من که هر چی قرص متفورمین واسه تنبلی خوردم لاغر نشدم . وزنم همون موند . روزی ۳ تا هم میخورم . قبلا هم خوردم . فقط تنها مشکلی که واسم پیش میاد اینه که همش احساس ضعف و سرگیجه میکنم . دکتر گفت خاصیت متفورمین اینه که قند خون رو میاره پایین
خیلیییی نگرانم چون اگه تنبلی داشته باشم این قرصایی که میدن اکثرا لاغر میکنن منم لاغرم بخوام یکم دیگه ...
من کلاکم موهستم فقط چندتارمونازک کنارسینم هستم صورتم هم موقعی پریودی جوش میزد.پریودام هم تقریبا منظم بودوپلی پلی کیستیک هستم.اتفاقا مدتی که قرص مصرف کردم همه بهم میگفتن چقدرلاغرشدی البته من یه خرده شکم داشتم