2777
2789
عنوان

کیک خونگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 35 پست

بیرونیاهم شکرو زیاد میزنن فک کنم هم اسفنجی درست میکنن دقیق یادم نیس ولی تو اسفنجی کره یا روغن نمیریزن فقط زرده و سفیده رو جدا میکنن و آخر سر سفیده میزنن و کیک اسفجی هم سبکتره هم نرم تر....

البتههههههه شما میتونید بحای روغن مایع، کره پاستوریزه ذوب کنی بزنی بجای شیر پاستو ریزه شیر محلی جوشیده و سردشده بریزی یا اصلا بجای شیر همون اندازه شیر آب میوه بریزی مثلا پرتقال هلو و...من خودم بعضا حتی چای قرمز دم میکنم با هل و دارچین و زعفران و میذارم سرد شه بجای شیر چایو می ریزم بخصوص تو پاییز و زمستون خیلی میچسبه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس نزدیک بودن بهتون دارم😐😐ولی خب نه تهرانم نه متولد77😐دانشگاه کدوم شهربودین

تهران 

اخه منم اسم شمارو تو تاپیکایی که نظر دادم خیلی دیدم

برای همینه آشنا میزنم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بیرونی ها از تگرال اسفنج استفاده میکنن. 

از اسانس موز. رنده پوست لیمو یا پرتقال. گلاب. اب میوه استفاده کن. وانیل و بیشتر بریز و زرده و شکر و حتما یه ریع بزن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خب باید بگی چجوری درست میکنی مثلا بجای آب شیر بریز ولی من آب پرتقال با رنده پوست پرتقال میریزم  ...

نه بادستور ولی خوشمزه نمیشه یادته قدیم مادرا درست میکردن چقدر خوشمزه سفت میشد دوس دارم مثل اونا باشه