2777
2789
عنوان

داداشم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 3078 بازدید | 29 پست
22 سالشه منم 25 سالمه چون میگه باید دخترو کتک بزنی تا خطا نکنه ی وقت 

گوه خورده نکبت بزن تو دهنش

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
,وای خدا چجوری میتونن رو خواهرشون ب هیچ دلیل دست بلند کنن؟ چرا ازدواج نمیکنی از دستش راحت بشی؟

چندتا مورد داشتم اونام سخت گیر بودن ی چیز تو مایه های دادشم ....مورد خوب نیست فعلا پدرم ازش میترسه 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندتا مورد داشتم اونام سخت گیر بودن ی چیز تو مایه های دادشم ....مورد خوب نیست فعلا پدرم ازش میترسه&n ...

اگه من بودم میدونستم باهاش چیکار کنم

دست بلند کردن رو دختر نامردیه

راست میگه بره با همجنسش دعوا کنه

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
گوه خورده نکبت بزن تو دهنش

بخدا دیگه خستم ی جا سالم تو بدنم نیست ی کاری باهام کرد ک بابام همه زندگیمه دست روم بلند کرد برا اولین بار باهام حرف نمیزنه 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
اگه من بودم میدونستم باهاش چیکار کنم دست بلند کردن رو دختر نامردیه راست میگه بره با همجنسش دعوا کن ...

ب خیال خودش بهش میگن غیرت 

این حماقته نه غیرت

ی بار نشد با دل خودم جایی برم یا هیئتی برم همش محدودیت اذیت سختی

نیم وجبی ادم شده 

قدبلند و چهارشونس بابا 

قدبلند و چهارشونس بابا 

گول  هیکلشو خورده پسرا هارن کلن میگفتی اگه خیلی خوشت میاد  فردا واسه زن و بچه خودت پیاده کن منم دادشم  نشگون خیلی  محکم از دستم گرفت جاش  کبوده الان

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
گول  هیکلشو خورده پسرا هارن کلن میگفتی اگه خیلی خوشت میاد  فردا واسه زن و بچه خودت پیاده ک ...

دیونن انگار

حقیر نیستم زورم بشه نمیرسه زیر و دست و پاش له میکنه منو فقط جیغ میزنم و گریه میکنم اخرشم میگه صداتو ...

یه تیکه چوبی کفگیری شوکری چیزی دستت باشه 

یا موقه کتک هوردنت پاتویجوربزن اونجاش که انکاراتفاقی بوده و نفسش دراد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

😐یعنی چی خدایا فقط همین کم بود 

داداش من ازم بزرگتره ولی اصلا باهام کاری نداره و برعکس اگه کسی بهم نزدیک بشه خوردش میکنه 😑

ولی اگه کاری کنم درحد یک دعوا سیلی بزنه میکشمش 😑😂