2777
2789
عنوان

داداشم کتکم زد

3078 بازدید | 29 پست

تا حالا شده بی دلیل کتک بخورید؟امروزم کتک خوردم جلو شوهرخالمم دست روم بلند کرد اگه داداش اینه شوهر آدم چطوریه؟خیلی دلم تنگه اشکم بند نمیاد دلم مرگ میخواد 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زد روان پریش؟ چند سالته چند سالشه؟

22 سالشه منم 25 سالمه چون میگه باید دخترو کتک بزنی تا خطا نکنه ی وقت 

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
دستش بشکنه چرا این کارو کرد

چون میگه دختر باید کتک بخوره تا سالم بره خونه شوهر 

دستش بشکنه چرا این کارو کرد

چون میگه  باید کتک بخوری تاسالم بری خونه شوهر 

غلط کرده همچین حرفی زده

من اگه برادر شما بودم و برادر اون

همونجا ک میخواست کتک بزنه دستشو قلم میکردم

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد

اون ازت ۳سال کوچیکتره چجور میزاری بزنتت؟؟؟چراانقد حقیرجلوه میکنی؟؟؟؟

بگیر بزنش امون نده فمیدی؟؟؟؟؟خودشم ازیه زن زاده شده همین زن تبود خود خرشم نبود و چندین نفرراحت بودن

حیف اون هوایی که این حروم میکنه

میزنیشا فمیدی اسی؟

حالا زن بگیره میشه موش ببین کی گفتم میزنیش ک بعدا نسوزی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
غلط کرده همچین حرفی زده من اگه برادر شما بودم و برادر اون همونجا ک میخواست کتک بزنه دستشو قلم میکر ...

داداش کوچیکم کاری نداره بهم اما این دلم خونه از دستش خستم اززندگی

داداش کوچیکم کاری نداره بهم اما این دلم خونه از دستش خستم اززندگی

,وای خدا چجوری میتونن رو خواهرشون ب هیچ دلیل دست بلند کنن؟

چرا ازدواج نمیکنی از دستش راحت بشی؟

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
یعنی بی دلیل یهو زد؟

اره  بهانه ش این بود گف دیروز چرا گل زدی رو چادرت آبروی منو میبری

اون ازت ۳سال کوچیکتره چجور میزاری بزنتت؟؟؟چراانقد حقیرجلوه میکنی؟؟؟؟ بگیر بزنش امون نده فمیدی؟؟؟؟؟خ ...

حقیر نیستم زورم بشه نمیرسه زیر و دست و پاش له میکنه منو فقط جیغ میزنم و گریه میکنم اخرشم میگه صداتو ببر گریه نکن ی دورم برا گریه کردنم کتک میخورم