2777
2789
عنوان

نی نی پهلو‌ خوابیده 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 24 پست
آبمیوه انبه بخورهمچین بچرخه حال کنی😆😆

من خوردم دریغ از یک تکون انقدررر یک تخس و لجبازه الان تا باباش دستشو میذاره رو شکم نه تکون میخوره نه هیچی

بعد ک شوهرم میخوابه  شکم منو با کیسه بکس اشتباه میگیره پدرسوخته😂😂

بیشترم لواشک روش اثر داره😁😂😙😍

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍

عزيزم منم مثل شمايم شنبه غربال دارم...ميشه تاريخ زايمانتو بپرسي از دكتر؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم دریغ از یک تکون انقدررر یک تخس و لجبازه الان تا باباش دستشو میذاره رو شکم نه تکون میخوره نه ...

دقیقا 😅😅😅منم تکون میخوره شوهرمامیگم بیاببین تامیادساکت میشه یاوقتی میخوام فیلم بگیرم دیگه تکون نمیخوره

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
دقیقا 😅😅😅منم تکون میخوره شوهرمامیگم بیاببین تامیادساکت میشه یاوقتی میخوام فیلم بگیرم دیگه تکون نم ...

پس بچه من حرف باباش گوش میده خخخخخ وقتی حرف میزنه میچرخه پاهاش ازروشکمم معلوم میشه ،خداحفظش کنه نی نی نازتو

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

پس بچه من حرف باباش گوش میده خخخخخ وقتی حرف میزنه میچرخه پاهاش ازروشکمم معلوم میشه ،خداحفظش کنه نی ن ...

همچنین عزیزم😘😘😘😘

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤خدایاشکرت بخاطرپسرنازم😍😍😍😍
بهم گفت ۲۷اسفند 😀😀

اي جووووونم مباركت باشد عزيزم😍😍😍😍🥰🥰

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻