2777
2789
عنوان

تجربه کربلا

575 بازدید | 36 پست

خانما اربعین خدا بخواد میخوایم بریم کربلا

کی رفتن تجربه دارن؟چی باید ببریم؟از همه مهمتر اونجا هتل باید بمونیم؟شب کجا باید موند؟پیاده هم میخوایم بریم لطفا راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرفتم...

التماس دعا😭😭😭😭😭😭

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خواهرم من جای شما باشم اربعین نمیرم.خیلی شلوغه.عربها عمدا خودشون میزنن به زنهای ایرانی.نظافت نیست.جا ...

این حرفا چیه؟!

تاجایی که نزدیکانم رفتن جای استراحت و نظافت به قدر کافی بوده از این کثافتکاریا هم که شما میگی ندیدن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
خواهرم من جای شما باشم اربعین نمیرم.خیلی شلوغه.عربها عمدا خودشون میزنن به زنهای ایرانی.نظافت نیست.جا ...

اره واقعا خیلی زن ایرانی دوست دارن بیشعورا

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
این حرفا چیه؟! تاجایی که نزدیکانم رفتن جای استراحت و نظافت به قدر کافی بوده از این کثافتکاریا ...

نه خیلی کثیفه عراق همش بوی فاضلاب میاد البته من ۶سال پیش رفتم کاروانی توایام اربعین هم نرفتم افتضاح بود

این حرفا چیه؟! تاجایی که نزدیکانم رفتن جای استراحت و نظافت به قدر کافی بوده از این کثافتکاریا ...

تو مسیر مرز تا نجف و کربلا نظافت نیست.مگد اینکه شانس بیاری تو موکب ایرانی خوب جا پیدا کنید.اونجا عین ایران نیست مراعات خانومهارو بکن نیا ...میزنن میرن عربها.نجف هم که نظافت صفرررر.باز یکم کربلا بهتر بود.

خلاصه هرکی میره باید پی اینها رو به تنش بماله

نه خیلی کثیفه عراق همش بوی فاضلاب میاد البته من ۶سال پیش رفتم کاروانی توایام اربعین هم نرفتم افتضاح ...

نمیدونم شما چی میگی 

حقیقتا من اولین‌باره این حرفارو میشنوم 

خیلیا رفتن از این حرفا نزدن 

حتما شمارو کاروانتون جای کثیف برده 

پدر من که رفتن عکس و فیلم اوردن 

هتل بسیار تمیز و مرتب همه‌چیز عالی بوده

نمیدونم شما چی میگی  حقیقتا من اولین‌باره این حرفارو میشنوم  خیلیا رفتن از این حرفا نزدن ...

هتل ماهم عالی بود ولی خیابوناش افتضاحه