2777
2789
عنوان

میشه بباین.....

129 بازدید | 13 پست

میخوام موهام رو کوتاه کنم یعنی کامل کوتاه دیگه خسته شدم ولی موهام لخت و پر پشته به نظرتون چی بزنم که بهم بیاد صورتمم گرده.‌‌‌..‌😊😊😊😊

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مصری فانتزی بزن چون موهات لخته و صورتت گرده بهت میاد

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
نکن اینکارو ، نکن خواهر من 

موی بلند قشنگه

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…
 داشتم موی بلند ولی خسته شدم میخوام راحت برم حموم اون طوری فقط یه ربع باید سشوار بکشم

من کوتاه کردم پشیمونم

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…

من موهاموووو کوتاه کردم در حد مردونه حتی بغل ها رو با شماره بالای ماشین صورتم بیضی و پره خیلی بهم میومد و همه خوششون اومد تازه من موهام فر بودن اما چون کوتاه بودن راحت با سشوارچرخشی  حالتشون میدادم و برای اطرافبان تعجب اور بود تا این حد کوتاه کردم اینقدر خوشم اومد چهار بار تکرار کردم همون مقدار کوتاهی رو اما الان گذاشتم کم کم بلند بشن .لذتم بردم ...مو چیزیه که در میاد و هیچ وقت پشیمون نمیشی از امتحان کردن کوتاهی