2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسنک

پیتزا

همبرگر

فلافل

چیزبرگر

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
کراکف پنیری،اسنک،انواع کوکو،ساندویچرغ،همبرگر خونگی

کراکف چیست؟ ۲ نمره😀

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چطوریه

سینه مرغ رو اندازه بند انگشت خرد میکنی تو مواد میخوابونی حدود یه ساعت یا بیشتر بعد تو روغن کم سرخش میکنی خیلی ترد و خوشمزه میشه

موادش:

ماست چهارپنج قاشق غذاخوری

رب گوجه یک قاشق

سیر یه حبه رنده ریز 

پیاز یه دونه رنده ریز بزن

زعفرون مقداری

همه اینا رو قاطی کن سینه مرغ بریز داخلش بذار بمونه

کراکف چیست؟ ۲ نمره😀

مثل هات داگ میمونه،ولی خوشمزه تزه.،بهتره توفر یاهواپز بره تانیر داخلش قشنگ ذوب بشه وپف کنه،امتحان کن😋

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
مثل هات داگ میمونه،ولی خوشمزه تزه.،بهتره توفر یاهواپز بره تانیر داخلش قشنگ ذوب بشه وپف کنه،امتحان کن ...

تنها چاق کننده ای که به طرز عجیب عریبی دوسش ندارم همین هات داگه😀😀😀بالاخره تشکر که یادم دادی

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز