2777
2789
عنوان

خواب دیدم😑

137 بازدید | 12 پست

دیشب شوهرم بهم گفت تو صفحه حوادث یه مطلب خونده

از خانومی که داشته از سرکار برمیگشته،چون دیرش شده بود و هوا تاریک داشت میشد سوار یه ماشین شخصی شد اون ماشینم خانوم رو برد یجای پرت و بهش ت.جاوز کرد😭

بعدم پول و وسایلشو دزدید و ولش کرد تو بیابون.

طفلکی خودشو رسوند به جاده،یه ماشین براش نگه داشت اینم بلایی که سرش اومده بود و تعریف کرد و ازشون کمک خواست.

سرنشینا دوتا مرد بودن.اونی که بغل دست راننده بود راننده رو مجبور کرد ببرتش یجایی بعد اونم به این زن طفلی....😭😭😭😭😭😭

راننده هرچی خواست نتونست مانعش بشه..

این مطلبم شرح بلایی بود که خانومه سرش اومد و تو دادگاه تعریف کرد.

همون دیشب دست و وام شل شد،اخه دوتا تو یه شب😭

حالا من دیشب تا صبح خواب تجاوز میدیدم😑

میدونم ازین اخبار زیاده،ولی این خیلی اذیتم کرده😞

یچیزی بگین ذهنم پرت بشه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

وام=پام

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم جدیدا یکی خوندم .زنه با یه ماشینی تصادف میکنن مرده اصرار میکنه به پلیس نگن و برن تعمیرگاه .وقتی میرن تعمیرگاه این مرد و تعمیرکاره....بعله و میشود انچه نباید میشد.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جدیدا یکی خوندم .زنه با یه ماشینی تصادف میکنن مرده اصرار میکنه به پلیس نگن و برن تعمیرگاه .وقتی ...

آدم به پشه ی نر تو خیابونم دیگه نمیتونه اعتماد کنه😑

آدم به پشه ی نر تو خیابونم دیگه نمیتونه اعتماد کنه😑

زمونه خراب شده

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

آقا يه چى ميگم دعوام نكنيد من همش خواب ميبينم زن بهم تجاوز ميكنه 😭😭😐

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
زمونه خراب شده

مجرد که بودم بابام بهم میگفت سوار ماشین شخصی نشو گوش نمیکردم

میگفتم الکی حساسیت نشون میده🙁

الان گاهی تاکسیم سوار میشم میگم ادم مریض که اتیکت نداره🙄

آقا يه چى ميگم دعوام نكنيد من همش خواب ميبينم زن بهم تجاوز ميكنه 😭😭😐

خودت خانومی؟

خودت خانومی؟

اره ديگه

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
اره ديگه

چمیدونم گفتم شاید مردی😄

شاید یه خانومی اذیتت کرده تو ناخوداگاهت هست به این صورت خوابشو میبینی

چمیدونم گفتم شاید مردی😄 شاید یه خانومی اذیتت کرده تو ناخوداگاهت هست به این صورت خوابشو میبینی

اره يه خانومى خيلى اذيتم كرده ( از نظر روحى ) ولى طرفى كه تو خواب ميبينم هميشه انگار نميشناسمش

اره يه خانومى خيلى اذيتم كرده ( از نظر روحى ) ولى طرفى كه تو خواب ميبينم هميشه انگار نميشناسمش

با یه روانشناس حرف بزن،کمکت میکنه.منم گاهی خودم متوجه میشم که خوابم بخاطر مشکلی هست که قبلا بوجود اومده.این مشکلا هرچی دیرتر حل بشن مثل زخم کهنه میشن.درمانشون زمان بیشتری میبره.