2777
2789
عنوان

🙌چالش سخت🙌

133 بازدید | 17 پست

🚷یک لطفا با جنبه ها بیان 

🙏🙏لطفا درست جواب بدید (تلگرافی جواب ندید)

این چالش بیشتر برا متاهل ها هست(البته مجردا میتونن فیض ببرن😁😁😁)یک چالش برا مجردها هم اماده میکنم اصلا غصه نخورین ها😇😇😇😇

🍑🍉🍒🍓🍇🍎🍍🌷🌽🌹❄⛄🍔🍰🍦🍟🍗☕🍹🍼🍵🍨🐴🐮🐸🐒🐢🐦🐣🐥🎹🎻🎨🎭🎎🎄🎉🎈👛💊💉👗💄⌚👓👠💜👯👱👲🙈😸😘😍😄

۱-اگه برمیگشتین به گذشته با شوهرتون دوباره ازدواج میکردید ؟ اره یا نه چرا؟

۲-تا حالا شده بعد ازدواج پشیمون بشین یا از کس دیگه ای خوشتون بیاد؟چرا؟

۳-خودتون یا شوهرتون قبل ازدواج چه کارایی میکردید که مثلا من خیلی باکلاس و...هستم که گند کار دراومد؟😂😂😂😆😆😆

۴-کدوم رفتار خانواده شوهر روی مخ شما پیاده روی میکنه؟😁😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا میشد یکیش راجب شوهر نباشه😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

۱_به خودش گفتم برگشتم عقب باهت ازدواج نمیکردم😃😃ولی الکی گفتم اره ازدواج میکردم

۲_پشیمون آره وقتایی ک سر خانوادش همش دعوا میکنیم

۳_اوووم کار خاصی نمیکردیم

۴_وسواس شدید و مزخرفشون .دخالت هاشون😖😖

برا مجرد ها هم میزارم عزیزم

حالا چرا نوشتی چالش سخت🙄

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
سخته دیگه

عه کجاش🙄

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قارچ ناخن

moghadasi | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز