2777
2789

سلام 

پسرم 17دنیا اومده ,سینه هام پره شیره سفت شده نمیگیره بخوره مجبورم شیرخشک بدم بهش تا کم کم سینه بگیره , یروزه پی پی نکرده نگرانشم ,حال خودمم بده سز شدم درد دارم سینه هام متورم شدن تا الان نه من خوابیدم نه مامانم 😩اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین

حوله گرم کن بزار رو سینه هات

اگرم شیرت زیاده همونو بدوش بده

چرا شیر خشک 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ماساژ بده سینه هاتو زیر دوش تخلیه کن.اگر بتونی شیر دوش برقی بخری و بدوشی شیرت رو خیلی بهت کمک می کنه.

نگران پیپی نباش تا ظهر امروز یا امشب پیپی می کنه

درد سزارین رو هم مجبوری فقط با شیاف دیکلوفناک تحمل کنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر جور شده سینتو بهش بده بخوره که سینه هات خالی شه اگر نمیگیره یکم ازشون بدوش که هم خودت سبکتر شی بریزشون توشیشه شیر بده بخوره به جا شیر خشک چون شنیدم شیر خشک شکم سفت میکنه

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
دوشیده نمیسه درد دارم بزور میاد 

اول گرمش کن ماساژ بده بصورت دورانی از دورترین نقطه تا برسی نزدیک نوکش

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
2790
2778
2791
2779
2792