2789

سعی میکنم شاد باشم خوش بگذرونم و اصلا اهمیت ندم تا مجبور بشه بیاد سمتم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من محلش ميذارم 😁😁

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بی محلی الکی نمیکنه شوهرم.  ولی هروقت بی محلی کنه میرم خودمو تو بغلش جا میکنم فقط همینقدر.  اونم از خدا خواسته بقیش حل میشه زبونش وا میشه

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
من اگه یه ذره بی محلی کنه گریه میکنم خودش اروم میشه معذرت خواهی میکنه خوب راه کاری دارم خخخخ

چند وقته ازدواج کردین؟  زیاد گریه نکن .  کم کم دیگه ارزش اشکات میره

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
پرو میشه آخه 

ديگه بستگى به شوهرت داره

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️