2777
2789
عنوان

مشکل عجیب

218 بازدید | 16 پست

سلام دوستان . من 2 روزه دارم سعی میکنم که اینجا عضو شم سوالم رو بپرسم شاید بتونم مشکل نی نی ام رو حل کنم.دختر من4ماهس .شبها که میخوابه نمیشه بیدارش کرد.و وقتی خوابه نمیتونه دسشویی بره .الان که ساعت 4ونیم صبحه من بخاطر این مشکلش بیدارم .دسشویی داره اما همش تو خواب ناله وگریه( حتی شدید) میکنه.پوشکشو باز میکنم فایده نداره.نه بیدار میشه نه خالی میکنه.تا صبح ساعت 10که بیدارمیشه همین حالتو داره و هر نیم ساعت یکبار با ناله بیدارم میکنه.شیر خودم هم میخوره.میشه راهنماییم کنید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بخاطر دسشویی داشتن معلومه که درد داره اما هیچ کاری نمیتونم بکنم

الهی من بگردم...چقدر ناراحت شدم..

کاش ببرید دکتر

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
دکترش مسافرته.بنظرتون به همین شیوه که برا شما گفتم متوجه میشه مشکل بچه مو؟

اره . بچه منم توهمین سن 4 . 5 ماهگی البته توبیداری نمیتونست دسشویی کنه که باشربت و اگه خیلی حاد میشد با یه شیافت زود دسشویی میکرد

💓💓💓
دفعش راحته حدود6مرتبه طول روز مدفوع داره فقط کافیه از خواب بیدار شه ولی تا10صبح نمیشه

شبا دفع نميكنن كه

احتمال زياد ميدم عفونت ادرارى داره و هربار ادرار ميكنه مثانش ميسوزه كه اونجورى ميكنه

دختر منم تو ماه ٤ اينجورى بود ازمايش داديم عفونت داشت درمان شد خداروشكر

جيشش بو نميده؟

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...
جیشش بوی خفیف داره.حالت عادیه

امتحان كن يه ازمايش ادرار ببرش

انشالله كه چيزي نيس و عفونت نداره

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...