2777
2789
عنوان

امام حسین ...

239 بازدید | 6 پست

🌱

سینه‌زنی می‌کنیم ، زنجیر میزنیم ، نذری می‌دهیم ، ایستگاه صلواتی به پا می‌کنیم ، مداحی می‌کنیم ، روضه می‌خوانیم ، گریه می‌کنیم تا حسینی شویم ؛ تقبل‌الله از همۀ ما ولی من که باور نمی‌کنم حسین با یارانش دم تیغ رفته باشند تا بعد از 1400 سال ما فقط قیمه‌ای بخوریم با یک چایی داغ در لیوان یکبار مصرف ...

بزرگ‌ترین هدف حسین (ع) همان یک جمله‌ای بود که آنرا برای همیشۀ تاریخ بر زبان آورد : اگر دین ندارید #آزاده باشید و آزادگی نیز چنانچه از رفتار او بر می‌آید یعنی عمل بر اساس #حقیقت نه بر مبنای منافع فردی و گروهی

بسیاری از ما هر اندازه که هیأتی هم باشیم نه تنها خود بر اساس حقیقت عمل نمی‌کنیم بلکه دیگران را نیز از آن باز میداریم ؛ بسیاری از ما نه فقط از آزادگی خود که از آزادگی دیگران نیز می‌هراسیم ، آن روزنامه‌نگاری که بر اساس نفع شخصی و گروهی می‌نویسد و حقیقت را کتمان می‌کند ، آن قاضی که رأیش را بر اساس سفارش قدرتمندان صادر می‌کند ، مدیری که بر مبنای منافع شخصی یا سفارش صاحبان قدرت امضا می‌کند ، کسی که پیشنهاد رشوه میدهد ، کسی که با قدرتش قانون را دور میزند ، کسی که در دادگاه شهادت دروغ میدهد و ... هیچ کدامشان نه تنها حسینی نیستند بلکه بر اساس میزان دوری‌شان به صف یزیدیان نزدیک‌ترند ولو آن که از ابتدای محرم مشکی بپوشند و بعد از نوشیدن هر جرعه آب زیر لب زمزمه کنند : السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ... خدا میداند که جامعۀ امروز ما چقدر محتاج #آزادگی‌ست

#دکتر_شریعتی میگفت :

میدانی حسـین چرا مراسم #حج ، که تمام اجدادش برای احیای آن جهاد کرده بودند را نیمه‌تمام گذاشت و به سمت کربلا رفت ؟؟ او میخواست به همۀ حج‌گزاران تاریخ بفهماند تا زمانی که امثال یزید هستند چرخیدن به دور کعبه یا به گِرد بت‌خانه باهم تفاوتی ندارند پس اگر در صحنۀ حق و باطل زمانۀ خویش غایبی دیگر فرقی ندارد کجا میخواهی باشی ...

🌱

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را هرگونه بخواهند تفسیر میکنند اما امام حاضر را باید فرمان برند! و کوفیان عاشورا را اینگونه رقم زدند...» (شهید آوینی

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز ی ویدیو از شهید بهشتی دیدم 

داشت میگفت همونقدر که ظالم گناه میکنه 

همونقدر هم کسی که در برابر ظلم سکوت میکنه گناه میکنه 

اما ما هنوز اونقدر ازاده نشدیم و قدرت و شهامت پیدا نکردیم که .... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
زمانه عجیبی است! برخی مردمان امام گذشته را عاشقند ، نه امام حاضر را...میدانی چرا؟ امام گذشته را ...

آخ گفتی ... 😔😔😔 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ...