2821
2789
عنوان

مادر شوهر

242 بازدید | 8 پست

سلام دوستان مادر شوهر من يه اخلاقي داره كه همش حوصلش سر ميره ميگه بايد هي منو ببرين بگردونين 

ما هم ميبريمش هر جا بخوايم بريم ميگيم توام بيا ولي 

يكي دو بار كه با دوستامون رفتيم بيرون از اون موقع پدر مارو در اورده كه شما هر جا كه شادي و خوشي هست ميرين اونجا ما رو ميزارين خونه منم جز احترام و محبت جور ديگه اي رفتار نكردم خيلي دلم شكسته حتي رفتم ازش عذر خواهي كردم ميگه شما هيچ كاري برا شادي ما انجام نميدين 

ما ديگه ازدواج كرديم بايد اجازمون دست خودمون باشه ولي نيست چيكا كنم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرشوهر منم دقیقا همینطوره جرات نداریم جلوش حرف مسافرت رو بزنیم سریع میگه منم باید ببرید اگه بخوایم بریم پارکی یا رستورانی یواشکی میریم اگه بفهمه بیچارمون میکنه خیلی سخته ولی باید دیگه عادتش بدین شاید اولش ناراحت بشه ولی بعد چند وقت دیگه عادت میکنه

مقصر خودتونید عزیزم. زیادی محبت کنی حتی سنگ هم متوقع میشه. چاره اش اینه از این به بعد طبق اصول خودتون رفتار کنید و تا یه مدت دربرابر حرفاش یه گوش در اون یکی دروازه تا عادی بشه همه چیز

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز