2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این ماه خوردم بعد یازدهم رفتم سونو گفت سایز ۲۴ داره آزاد میشه اقدام کردم همون شب  الان چند ...

ان شالله كه باردار ميشي عزيزم من حس قوي به بارداري دارم و سر بارداري پسرم دير جواب داد بيبيم و از خونم بتاش بايين بود سر دخترم زود بتام رفت بالا و خيلييي زود جواب از  داد

بسکه عجولم...امشب رفتم بی بی خریدم😌

حالا من برعکس خودمو زدم به بیخیالی ماه پیش دوهفته عقب انداختم دوستم رفت بی بی خرید گفت دیواااانه برو تست کن !  ازون حس منفی شدنش بدم میاد ازون یه خط خالی و تنها  !!! میخام خبر بارداریمو فقط سونو بهم بگه

متاهل هستم
آخر شهریور باید بشم . فقط یه بار اقدام داشتم همون شب  اونم بعد ده دقیقه رفتم دسشویی ببخشید.&nbs ...

پس تو هم مثل من 😣،من سه بار دکتر تاکید داشت اقدام کنم شب اول بعد از تزریق اچ سی جی بعد از اقدام سریع بلند شدم رفتم دستشویی...

آخر شهریور باید بشم . فقط یه بار اقدام داشتم همون شب  اونم بعد ده دقیقه رفتم دسشویی ببخشید.&nbs ...

همون دقيقه هم بري اگر موعدت باشه ميشه اسپرم تا ٢٤ ساعت يا نهايت ٣٢ ساعت تو رحم زن ميمونه

ان شالله كه باردار ميشي عزيزم من حس قوي به بارداري دارم و سر بارداري پسرم دير جواب داد بيبيم و از خو ...

من عجله ندارم ولی دختر میخام شدید 

این ماه همون شب اقدام کردم بعدش از ترس پسر شدن میخاستم قرص جلوگیری بخورم دیگه بیخیال شدم !

متاهل هستم
حالا من برعکس خودمو زدم به بیخیالی ماه پیش دوهفته عقب انداختم دوستم رفت بی بی خرید گفت دیواااانه برو ...

منم همينطورم اما يه حسي بهم ميكه الان برم تست بزنم

پس تو هم مثل من 😣،من سه بار دکتر تاکید داشت اقدام کنم شب اول بعد از تزریق اچ سی جی بعد از اقدام سری ...

من آمپول نزدم بخاطر دختر شدن نباید همون شب میکردم ولی از ذوقم که فولیکول ۲۴ داشتم اقدام کردم ! بعدش استرس گرفتم چند روز ! 

متاهل هستم