وای ول کن من یه مدت خواستم لوندی کنم دهنم سرویس شد ولش کردم
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
وای ول کن من یه مدت خواستم لوندی کنم دهنم سرویس شد ولش کردم
😂😂😂😂😂😂
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
وای نپرس اصلا انگار خودم نبودم رفته بودم تو جلد یکی دیگه اصلا کلافه میشدم از حرکاتم و کارام ولش کردم با خودم گفتم من و چه به این کارا 😅😅😅دوستان درست میگن لوندی باید تو وجودت باشه وگرنه مثل من میشی انگاری رفتی تو جلد یه نفر دیگه و دلت برا خودت تنگ میشه
ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
قانون 1 اینکه لوندی برای یه نفر یا تعداد محدودی باید باشه مثلا شوهر یا دوس پسر یا دوسه نفر که قصد دارید دام پهن کنید چون اگه واسه همه لوند باشید اسمش میشه عشوه خرکي و برای همه عادی میشه قانون 2 اینکه علاوه بر حالات ظاهری مثل صدای نازک و پشت چشم نازک کردن، لبخندهای گاه و بیگاه، صاف راه رفتن (قوز نکردن) ، یه کم شبیه فشن ها راه رفتن و.... باید اخلاق خوبی ام داشت نمیشه ظاهر لوند باشه باطن سگ آقای پتی ول... بقیه قوانین رو بعدا میگم 😎
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
خبرا همینه که میگن لوندی و عشوه گری کردن باید ذاتی و تو وجود ادم باشه ،،،،من خودم بخوام عشوه کنم از ...
😅😅😅وای منم میشم خواهرت
منم یه مدت هرچی کتاب و فیلم بود نگاه کردم فایده نداشت یه دوره سال گزشته شرکت کردم واقعا زیرو رو شدم به صورت ویس رمان داغ عشوه گری رو توضیح میداد بهتون پیشنهاد میکنم حتما یه سر بزنید ایدی تل@zeeendegy و اینم پیجشونه @mindandlove1