2777
2789
عنوان

خییییلی دلم گرفته

213 بازدید | 34 پست

خییییلی دلم گرفته امام رضا(ع)به جوادش قسم دادم بارها،اما چه حکمتیه که هربار باردار میشم بچم می افتد واما رضا حاجتم نمیده،الانم نازایی گرفتم خدا چکارکنم دیگه خیییلی خسته ام  

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

خدایا بهش نی نی بده

دعا کن خدا یه نی نی سالم وصالح درکنار همسرم وخودم سلامت بده ،بعضیها میگن اصرار میکنیم خدا میده بعد همسرش می میره وفلان خدایا خودت کمک کن همه چی سرجاش بده  

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا کن خدا یه نی نی سالم وصالح درکنار همسرم وخودم سلامت بده ،بعضیها میگن اصرار میکنیم خدا میده بعد ه ...

نه بابا اونا ک میگی رفتن پیش دعانویس

دیدم اینجوری

بچه دار شدن، ولی شوهره فوت شده

🍼😚
نه بابا اونا ک میگی رفتن پیش دعانویس دیدم اینجوری بچه دار شدن، ولی شوهره فوت شده

یاخدا،یکی بهم میگفت برو پیش دعانویس ولی نمیرم میگم کفر به خداست،چیزهایی که مفاتیح نوشته رعایت میکنم

یاخدا،یکی بهم میگفت برو پیش دعانویس ولی نمیرم میگم کفر به خداست،چیزهایی که مفاتیح نوشته رعایت میکنم

عاره

چند روز پیشم دیدم تا تاپیکا یکی رفته پیش دعانویس گفت یه چی داده بهش قفل کمر بود اسمش گمونم

باردار شده بود

🍼😚
قربون دلت گریه نکن! یعنی الان مشکل چسبندگی داری؟

اره رفتم تعران 

عمل کردم اما نرفتم عکس بندازم،حامله نمیشم،دوبارم بچم افتاد،اخری ۲۴ هفته افتاد😥

خب عزیزم غصه نخور! حل میشه! گفتن چسبندگی هارو برداشتن؟ منم‌کورتاژ شدم میترسم از چسبندگی! البته سونو‌با اب رفتم گفت خوبه! ولی کلا قراره هیستروسکوپی شم چون من خونریزی خیلی شدبد داشتم تو بارداریم بعدم عفونت گرفتم بچه ام سقط شد

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
قربون دلت گریه نکن! یعنی الان مشکل چسبندگی داری؟

مشکلم اینه حامله نمیشم  اگرم به هزاردارو بشم و مشکلی نداشته باشم،تو حاملگیم کی کمکم کنه من زودرس میشم باید استراحت مطلق باشم،افسردگی شدیدگرفتم،دیگه بعد عملم نرفتم پیگیری کنم چسبندگیم برطرف شده یانه

خب عزیزم غصه نخور! حل میشه! گفتن چسبندگی هارو برداشتن؟ منم‌کورتاژ شدم میترسم از چسبندگی! البته سونو‌ ...

کدوم شهری؟ شما تلگرام یا واتساپ داری بیا اونجا باهم صحبت کنیم،من اینجا دیرمیام،توگروه سقط ها عضوی؟

مشکلم اینه حامله نمیشم  اگرم به هزاردارو بشم و مشکلی نداشته باشم،تو حاملگیم کی کمکم کنه من زودر ...

بعد عمل چسبندگی اقدام کردی؟ چرا حامله نمیشی دلیلش چیه؟ ببین زودرس ایراد نداره دفعه بعد سرکلاژت میکنن این همه ادم تو غربت بچه دار میشن کسی کمکشون نمیکنه! غصه نخور

کدوم شهری؟ شما تلگرام یا واتساپ داری بیا اونجا باهم صحبت کنیم،من اینجا دیرمیام،توگروه سقط ها عضوی؟

من ایران نیستم عزیزم!