2789
عنوان

واتساپ

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 64 پست
اره احتمالا هیچکس زده چون واسه مامانمم اخرین بازدیدش نیومد    مرسی گلم

فدات شم اما تا مطمئن نشدی اصلا چیزی نگو اگه مطمئن هم شدی کارآگاه بازی در نيار برو پیش مشاور که بفهمی اگه درسته حدست.. چیکار کنی 

فدات شم اما تا مطمئن نشدی اصلا چیزی نگو اگه مطمئن هم شدی کارآگاه بازی در نيار برو پیش مشاور که بفهمی ...

چجوری مطمئن شم خواهر.حتی اگه مطمئن هم بشم مدرکی ندارم.خیلی دلم شکست واقعا  

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بچه ها ی سوال.چرا کلا از لیستم پاک میشه.اخه من بعضی دوستام واتساپ داشتن ک پاک کردن اما اسمشو پاک ...

اینو نمیدونم شایدم مشکل فنی از واتس باشه یا اون حذف حساب میزنه هر دفعه 

اینو نمیدونم شایدم مشکل فنی از واتس باشه یا اون حذف حساب میزنه هر دفعه 

اره حتما همونکارو میکنه.حالا بهش بگم خطو بیار!خب فوقش حذف حساب میزنه میاره.فردام ی خط جدید پیدا میکنه ک من روحمم خبر نداشته باشه  

چجوری مطمئن شم خواهر.حتی اگه مطمئن هم بشم مدرکی ندارم.خیلی دلم شکست واقعا    

با یه خط دیگه پیام بده که نمیشناسه یه تیک خورد برای مدت ها احتمالا راس میگه اگه دو تا تیک بخوره اما سبز نشه یعنی نتش روشنه و دریافت شده پیام و کلا نصب داره... اگه هم دو تا تیک خورد و سبز شد که خونده دیگه قطعا نصب داره

با یه خط دیگه پیام بده که نمیشناسه یه تیک خورد برای مدت ها احتمالا راس میگه اگه دو تا تیک بخوره اما ...

اهان مرسی از راهنماییت.اینو نمیدونستم.پس اگه دو تا تیگ خاکستری خورد یعنی واتساپو داره؟

اره حتما همونکارو میکنه.حالا بهش بگم خطو بیار!خب فوقش حذف حساب میزنه میاره.فردام ی خط جدید پیدا میکن ...

اصلا چیزی نگو دیگه بهش بزار یه مدت بگذره بعد شبیه این پیام تبلیغ ها یا هر جور فک میکنی شک نمیکنه تویی بهش فقط یه پیام بده ببین چی میشه ان شاء الله اشتباه فکر میکنی 

اصلا چیزی نگو دیگه بهش بزار یه مدت بگذره بعد شبیه این پیام تبلیغ ها یا هر جور فک میکنی شک نمیکنه توی ...

خیلی لطف کردی عزیزم.واقعا خدا خیرت بده 

اهان مرسی از راهنماییت.اینو نمیدونستم.پس اگه دو تا تیگ خاکستری خورد یعنی واتساپو داره؟

احتمال زیاد اره الان مثلا به اون دوستات که حذف کردن پیام میدی دو تا تیک میخوره؟ 

احتمال زیاد اره الان مثلا به اون دوستات که حذف کردن پیام میدی دو تا تیک میخوره؟ 

پیام ندادم بهشون.امتحان نکردم .اما خب توی نت هم خونده بودم ک دو تا تیک بخوره یعنی واتساپو نصب داره اما اصلا یادم نبود امتحان کنم.الان شما گفتی یادم افتاد

پیام ندادم بهشون.امتحان نکردم .اما خب توی نت هم خونده بودم ک دو تا تیک بخوره یعنی واتساپو نصب داره ا ...

امتحان کن معلوم میشه اما تا جایی که من میدونم نه فقط باید نصب باشه که نتش هم روشن باشه تا تیک دوم بخوره 

امتحان کن معلوم میشه اما تا جایی که من میدونم نه فقط باید نصب باشه که نتش هم روشن باشه تا تیک دوم بخ ...

مرسی گلم.چشم حتما امتحام میکنم.خدا خیرت بده بحق این شبای عزیز