2777
2789
عنوان

واتساپ

277 بازدید | 64 پست

سلام خانوما.من شوهرم ی سیمکارت داره ک ب اسم خودش نیست.چند وقت پیش باهاش واتساپ نصب کرده بود ک پاکش کرد الان هر چند وقت یبار با اون خط اسمش توی مخاطبین واتساپ من میاد البته بدون پروفایل و تاریخ و زمان‌.ازش پرسیدم میگه نصب نکرده.خطم دست خودشه .بعد از چند روز دوباره اون اسم از لیستم حذف میشه.بعد دوباره میاد!!!!کسی هست ک بتونه راهنماییم کنه!

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما واتساپ نصبه که اسمش میاد تو لیست اگه نه اسمش تو لیست نمیاد 

نمیدونم یبار ازش پرسیدم قسم خورد ک نصب نکرده!اما این اسم چند روز یبار اضافه میشه بعد حذف میشه

تا دوباره نصب نکرده باشه که اسمش نمیاد اگه هم بیاد نباید یک دفعه پاک بشه این یعنی هی پاک میکنی هی دو ...

خودمم همین فکرو میکنم.شکم ب یقین تبدیل شد دیگع  

مشکل اینجاست ک من زیاد از محیط واتساپ سر در نمیارم چون خیلی باهاش کار نکردم    

خطو ازش بگیر ببین بازم اضافه میشه یانه کاری نداره که 

ولی عمرا بازم اضافه بشه اگه خطوازش بگیری مطمئنم 

نمیدونم یبار ازش پرسیدم قسم خورد ک نصب نکرده!اما این اسم چند روز یبار اضافه میشه بعد حذف میشه

خب بهش پیام بده ببین بهش میرسه یا نه نت گوشی همسرت هم روشن کن ببین از وات پیام میره براش یا نه

لابد حذف و‌نصب می‌کنه 🤔

اره.اما گوشیش توی خونه بدون رمزه و من میدیدم ک واتساپ نداره!پس حتما ی گوشی دیگه داره  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز