بچه ها؟ من یه مشکل بزرگ چند ساله دارم روزا اوکی هستمااااا اما امان از شبااااا! سالهاست که یه شب نتونستم درست حسابی بخوابم همین که شب میشه و همه میخوابن من بی قرار میشم و ترسم میگیره تا خود نماز صبح تا حالا چیزه خاصی ندیدماااا اما تا دلتون بخواد صدای ناهنجار میشنوم پیش دعانویس و سید و همه چی هم میرما اما خوب نمیشم من چیکار کنم با این معضل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلیا میگن به خودت تلقین میکنی ترس رو اما به خدا اینطوری نیست چند نفری هم بهم گفتن تو یه مدیوم مادر زادی
یعنی واقعا فک میکنی دارم دروغ میگم و اینا حاصل تخیلاتمه؟؟؟؟من خودم بی اعتقادترین ادم دنیا بودم اما ن ...
نه فداتشم نمیگم دروغ میگی فقط یه مثال میزنم...بیماران دوقطبی در دوره شیدایی فکر میکنن ادم مهمی هستن بهشون الهاماتی میشه چشم بصیرت دارن...فقط بخاطر کمک به شما من اینو گفتم حتما به یه روانپزشک مراجعه کنید دوست عزیز.
نه بیماری شما دوقطبی نیس.چقدر خوبه که جبهه نگرفتی.من معذرت میخوام ولی این یه مشکل خیلی جدیه...اگر تهرانید به مرکز مشاوره و روانپزشکی الومینا مراجعه کنید
این صدا تا وقتی که برقا خاموشه میاد یا وقتی پامیشی برقت رو هم روشن میکنی میار منم حموم رفتنی حس میکن ...
نه ببین دیشب من اتاق ماما و بابا خوابیده بودم شب خواب هم روشن بود یه هو شنیدم یکی داره تو اتاق داد میزنه یه مرد داشت این کارومیکرد تا از جام بلند شدم صدا قطع شد
نه عزیزم چرا جبهه بگیرم من فقط خسته شدم میخوام خوب بشم به خدا😭😭😭من تهران نیستم متاسفانه شهرستانم
خیلیم عالی که به فکر درمون هستی.همه ادما یه بیماری نهفته دارن که ازش بی خبرن.خود من فوبیای آب داشتم که درمون کردم...با مراجعه به روانپزشک حتما زندگی عادی بهت بر میگرده.خیال خودت راحت میکنی.شبا راحت میخوابی.