2777
2789
عنوان

کمک کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 41 پست
شاید ولی نمیخوام باشم من از این چیزا میترسم

چرا ترس ...دوست من مثل تو بود وهست الان فهمیده که واقعا مدیومه و باهاش کنار اومده

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قران بزار تو اتاقت قبل خواب چن تا صلوات بفرس شاید درس شد منم اینطوری بودم قبل خواب چن بار حمد ...

اینکار باز بهتره اما چیزی که حالمو تا حدی خوب میکنه خوندن روزانه ۵ الی ۶ بار یاسینه و بالای ۱۰۰ تا حمد و سوره

ایه  الکرسی هم میخونی؟ منم گاهی اینطوری میشم اما ن به شدت شما فقط باایه الکرسی اروم میشم

ایه الکرسی تاثیری نمیزاره باید بالای ۵ بار یاسین بخونم و بالای ۱۰۰ تا حمد فقط این حالمو بهتر میکنه

چرا خیلیا حس میکنن میتونن خودشون رو با نیروی ماورائی پرورش بدن؟متافیزیک به معنی فراتر از طبیعت که علم اصلا ردش کرده.چقدر ادمایی که تو این زمینه فعالیت داشتن رو دستگیر کردن چون واقعا ...چی بگم والا...

از ارتباط با این موجودات میترسم 

من ارزومه مدیوم باشم

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...
چرا خیلیا حس میکنن میتونن خودشون رو با نیروی ماورائی پرورش بدن؟متافیزیک به معنی فراتر از طبیعت که عل ...

یعنی واقعا فک میکنی دارم دروغ میگم و اینا حاصل تخیلاتمه؟؟؟؟من خودم بی اعتقادترین ادم دنیا بودم اما نمیتونم منکر اتفاقاتی که برام میشه بشم