2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گوشت و سرخ کن اول تنها بعد پیاز و ریز خورد کن بریز توش یکمم با اون سرخ کن بعدش رب و اضافه کن و تفت بده بهش نمک و فلفل بزن و ادویه گوشت یکمم اب اضافه کن زیرشو کم کن تا بپزه خوب که پخت یکم آبلیمو و زعفرون و دارچین بریز توش خاموشش کن..میتونی فلفل دلمه و هویجم اولش بریزی توش

گوشت رو بریز تو قابلمه یه کوچولو روغن بریز پیاز زیادی خورد کن بریز روش خوب تف بده زردچوبه و فلفل و چوب دارچین بنداز یه کم اب اضافه کن بذار بپزه وقتی پخت یه کم رب تف بده بریز توش و زعفرون دم کرده هم بهش اضافه کن اگه دوست داری میتونی رب حذف کنی فقط رعفرون بزنی یا زعفرون حذف کنی فقط رب بزنی 

عزیزم ماهیچه با قلم بذار با پیاز و زردچوبه فلفل بپزه تو قابلمه دو ساعت زودپز یکساعت برنجتم از قبل خیس کن بریز تو آبش و اصلا جلو کش نکن زیره با شکیدد بریز عالی میشه

نوش جان کن

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
تو قابلمه معمولی زود میپزه یا بندازم تو زودپز؟ 

من اصلا از زودپز خوشم نمیاد به نظرم غذارو سرهم میاره فقط..خوشمزه و جاافتاده نمیکنه..به نطرم تو قابلمه معمولی بزار آروم آروم بپزه