2777
2789
عنوان

روز عاشورایی زندگیم شد عاشورا 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 113 پست
آره گاهی

اگه میدونی شوهرت به خاطر اون دخترا میحواست بره یا سرو سری باهاشون داره که هیچی  کلا قضیش فرق میکنه ولی درغیر این صورت توام باید همراهی کنی باهاش ازدواج در مورد سازش و گذشته نه اینکه هر کی هرجادوس نداره بره و هر کاری خوشش نمیاد خواسته خودشو تحمیل کنه به دیگری 

منم خوب نیستم معیار من نیستم شما نمیدونی از چه جور آدمایی حرف میزنم من چند بار دیدم که به زور میخ ...

دوست عزیزم

قطعا رفتار همسرتون خیلی زشت بوده و اصلا بهشون نمیشه حق داد

ولی کاش فقط بهشون میگفتید که من اونجا نمیام

وقتی اونجا بودن اذیتتون میکنه باید میموندید و نمیرفتید

و اینکه وقتی شما بعد از حرکت زشت ایشون که لقمه رو پرت کردن بازم باهاش رفتید ،ایشونو بی پرواتر کردید که کتکتون بزنن

دعا میکنم دلتون آروم شه و روزای زندگتون مثل عسل

اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ماشین پدرمو درآورد گفت چرا اومدی دنبالم با دست سنگینش زد تو صورتم چنان که هنوز جاش درد میکنه ه ...

سلام خیلی ناراحت شدم دوباره دعوا و کتک کاری. حتما یرید مشاوره .به نظر من اینجوری ادامه بدی خدای نکرده زندگیتو از دست میدی. برو دنبال پاسبورت به جای این که بگی نرو  خارج. زیاد هم محدودش نکن . اگر بخواد کاری بکنه میکنه

اگه میدونی شوهرت به خاطر اون دخترا میحواست بره یا سرو سری باهاشون داره که هیچی  کلا قضیش ...

نه به خاطر اونا نبود واقعا

اما من از این که جایی برم که مدام چندتا دختر دور شوهرم بگردن و کرم بریزن بدم میاد خب

مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
سلام خیلی ناراحت شدم دوباره دعوا و کتک کاری. حتما یرید مشاوره .به نظر من اینجوری ادامه بدی خدای نکرد ...

ممنون عزیزم

آره واقعا نمیشه زیاد محدود کرد

مخصوصا که عشق سفر خارج از کشوره و عادت داره 😐

دوست عزیزم قطعا رفتار همسرتون خیلی زشت بوده و اصلا بهشون نمیشه حق داد ولی کاش فقط بهشون میگفتید که ...

آره خودم حس میکنم نباید میرفتم و همین گستاخش کرد

نباید میرفتم واقعا اما دلم میموند اونجا

امان از عجول و بی طاقت بودن

فدات بشم با انرژی مثبتت

ایشالا زندگی شما هم پر از آرامش و خوبی باشه 😍

مگه شوهرت ظاهرش چه جوریه که این همه میان طرفش

خوبه

اما بیشتر به خاطر موقعیتشه نه چهره

دخترا این دوره خیلی پول پرست و حقیر شدن دور از جون دخترای خانم و آدم حسابی