2821
2789
عنوان

🌸ختم قرآن 🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اگه @nasriiiiinam    جزء ۸ رو بررنداشتن من میخونم

ممنونم عزیزم اجرتون باامام زمان 

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
خواهش میکنم انشاءا... سلامت و حاجت روا باشین

حاجتت روا ودلت شاد الهی به حق امام زمان 

خیر ببینی عزیزم 

منم ب نیت شادی دلتون ۵سوره کوثر میخونم 

اجرتون باامام زمان

دوست عزیزم جزء ۸رو میخونن

اگ شما دوست دارید شریک باشید میتونید جزء۶رو بخونید اگه نمیتونید هم هیچ ایرادی نداره همین ک دلتون رضا داد به این کار ان شاالله مورد لطف ومحبت امام زمان قرار میگیرید😘😘

میشه واسه سلامتی امام زمان(عج)و حاجت روایی خودت ومن ☺یه صلوات بفرستی؟😚ممنونم مهربون❤
اره

حاجتت روا ودلت شاد الهی به حق امام زمان 

خیر ببینی عزیزم 

منم ب نیت شادی دلتون ۵سوره کوثر میخونم 

اجرتون باامام زمان

تا کی وقت داره؟پریود باشیم میشه؟اگه مشکلی نداره ۵ رو بخونم؟؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

تا جمعه فرصت هست عزیزم 

زمان پریودی سوره های سجده دار رو نباید خوند ودستت به کلمات قرآن نخوره ولی خوندنش اشکالی نداره 

باشه عزیزم جزء۵رو بخونید اجرتون با امام زمان 

پس جزء ۵ رو میخونید؟؟؟