2777
2789
عنوان

به frsh

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 22 پست
نیتش خرابه

پشتکار خوبی داره خودمونیم 😂ولی فکر کنم قطع شد چون چند بار که گزارش بزنن کاربری میترکه حالا ممکنه با اسم دیگه ای برگرده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشتکار خوبی داره خودمونیم 😂ولی فکر کنم قطع شد چون چند بار که گزارش بزنن کاربری میترکه حالا ممکنه با ...

اصن یه ساعت نبود عضو شده بود 😂

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

اصن یه ساعت نبود عضو شده بود 😂

واقعا من دقت نکردم فقط دو تا تاپیکش دیدم در مورد دوستی بود 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

آخه یکی نیست بگه گیریم حرف شما درست...منی که دوس پسر دارم الان با حرفه تو میرم به درگاه خداوند تو به میکنم و از کردار زشت خود نادم میگردم؟

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

تاپیکی بود میگفت هرکی دوست پسر دختر داره بی تقوا هست

وا چرا 

من چادری بودم نمازخون بودم ...

با شوهرم دوست شدم بعد یه مدت هم ازدواج کردیم ..

بدون شناخته نمیشه ...مادرمم در جریان بود با مخالفت ...ولی میدونست 

خیلی هم الحمدالله خوشبختیم‌..

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
غلط کرد که کفت تو خودتو ناراحت نکن تا دلت بخواد اینجا دور از جون دوستان شعار زیاده

میدونی من از چی ناراحت میشم اینکه حضرت محمد ۳ سال بصورت غیر عمومی و مخفیانه  مردومو دعوت کرد بعد آشکارا...

حالا ایشون نیم ساعت نیت عضویت گرفته ؛شده برای ما پیغمبر خدا توی سایتی ک هزار نوع آدم با تفکرات متفاوت هست با اسم دین مردومو زده میکنه

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)