نسخه خودتونو برا همه نپیچید اینجوری بدتر زده میکنید آدمو از دینو خدا (من خودم مسلمونم و میدونم هرکسی پیش خدا ارزش خودشو داره) پس لطفا در باره مردم نظر(تز) اکی ندید😐
پشتکار خوبی داره خودمونیم 😂ولی فکر کنم قطع شد چون چند بار که گزارش بزنن کاربری میترکه حالا ممکنه با اسم دیگه ای برگرده
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
واقعا من دقت نکردم فقط دو تا تاپیکش دیدم در مورد دوستی بود
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
تاپیکی بود میگفت هرکی دوست پسر دختر داره بی تقوا هست
وا چرا
من چادری بودم نمازخون بودم ...
با شوهرم دوست شدم بعد یه مدت هم ازدواج کردیم ..
بدون شناخته نمیشه ...مادرمم در جریان بود با مخالفت ...ولی میدونست
خیلی هم الحمدالله خوشبختیم..
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...