2789
عنوان

عاقا‌.....

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 73 پست
من ک اینا رو میگم میگه ب تو چه و اونو تو یه قبر دیگه میذارن و از این حرفا  منم دیروز گفتم خوشم ...

این مشکل اخلاقی شوهرتونه تربیت درست نشده اینا چارتا نخاله میمونن که اسم همه اخوندا رو بد درمیارن 

لعنت به همچین ادمهایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

استارتر اول اینکه اگه مشکلی داری راحت مشکلات و اخلاق شوهرتو و بگو و کاری نداشته باش اون چکارست بقیه ...

اتفاقا وقتی یه کاری مثل اینکه با نامحرم روبوسی میکنه رو یه حوزوی انجام بده خیلی متفاوته تا اینکه یه آدم عادی انجام بده اولی خیلی بدتره پیش خدا هم بدتره چون ایشون درسشو خونده و لباس پیامبر رو تنش میکنه و نسبت به درسش و لباسش مسئولیت داره قطعا انتظار ازش بالاتره. کسی که خودش به احکام دین عمل نمیکنه چطور میخواد به بقیه توصیه کنه؟ 

بخدا شانس منه خر بوده 😔

اگه من جای شما بودم انقد رو خودمو و شحصیتم و اعتماد به نفسم کار میکردم که برای رسیدن بهم تلاش کنه نه اینکه همش در دسترسش باشم ک براش عادی بشم باید ازش فاصله بگیری و بشی ی دختر شاد و سرزنده 

اگه من جای شما بودم انقد رو خودمو و شحصیتم و اعتماد به نفسم کار میکردم که برای رسیدن بهم تلاش کنه نه ...

میشه راهنمایی کنی مثلا چ کارایی بکنم؟

مثلاحالا زنگم زد ج ندادم همیشه ج میدادم 

اخه گفت تا شب حق نداری زنگ بزنی ب من

اتفاقا وقتی یه کاری مثل اینکه با نامحرم روبوسی میکنه رو یه حوزوی انجام بده خیلی متفاوته تا اینکه یه ...

جالبیش اینه من باید جوراب ضخیم بپوشم ...مانتو آستین بلند تا مچ و هزار و یه چیز دیگه

اتفاقا وقتی یه کاری مثل اینکه با نامحرم روبوسی میکنه رو یه حوزوی انجام بده خیلی متفاوته تا اینکه یه ...

من گفتم که اینها چارتا نخاله هستن که دارن افرادیو و به این شغل بدبین میکنن ایشون قطعا بویی از طلبگی نبرده که همچین رفتارهایی داره اسم طلبگی براشون توهین به امثال اخوتدهایی هست که من دیدم و میشناسم ک چطو دارن تو اوووج سختی و بی پولی با عشق زندگی میکنن

من حرفم اینه اگه یه ادم بد دیدیم اونو و به همه اون قشر نسبت ندیم😊

اگه من جای شما بودم انقد رو خودمو و شحصیتم و اعتماد به نفسم کار میکردم که برای رسیدن بهم تلاش کنه نه ...

من بلد نیستم سیاست ندارم خیلی ساده ام 

تورو خدا بهم بگید

فقط میگم خدا صبرت بده

هعی خدا 

بخدا هر کی منو میبینه براش درد دل میکنم همینو میگه 

اخه من انقدر شیطون و شاد بودم 

تو دانشگاه آب میریختم رو سر پسرا و....

کلا تخس و شیطون بودم 

الان شدم مامان بزرگ

بله حرف شما صحیح

برای من و امثال من برام افتخاره که به طلبه ازدواج کردم حرفهای چارتا ادم بیسواد که میان تو مجازی و عموم توهین میکنن فقط خودشونو و کوچیک میکنن و چیزی از ما کم نمیشه 

برای من و امثال من برام افتخاره که به طلبه ازدواج کردم حرفهای چارتا ادم بیسواد که میان تو مجازی و عم ...

البته برای شما خوبه برای خیلیا شوهر طلبه مناسب نیست و بدترین انتخاب کلا هرکسی باید با شبیه خودش ازدواج کنه