2777
2789

خیلی نهلتیه🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤😤

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در واقع چون چمبه میزنن خیلی با حلیم تفاوت مزه داره البته اگر اصلش بخورین 😁😶

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
من یک مشهدی ام 😂عالی اصلا محشر❤😍

عزیزم من داخل شهرتون مهمونم چند روز. میشه راهنمایی کنید چندتا رستوران خوب. دیروز رفتیم حسن شیشلیک شاندیز عالی بود ولی متاسفانه بازار طرقبه تعطیل بود. امروزم ک فک کنم امروزم همه جا تعطیل. میریم حرم. فردا و پس فردا نمیدونیم کجا بریم

عزیزم من داخل شهرتون مهمونم چند روز. میشه راهنمایی کنید چندتا رستوران خوب. دیروز رفتیم حسن شیشلیک شا ...

عزیز دلم من خودم صفدری هارو خیلی دوست دارم عالی 😍معین درباری هم عالی 😁رضایی هایم محشر ❤ارم شاندیز عالی من هفته ای یکبار باید برم😂😂🤦🏻‍♀️اگرم پیتزا و.. مد نظرت کوهسر فست و فود های عالی داره ❤

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

عالیه😍

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
عزیزم من داخل شهرتون مهمونم چند روز. میشه راهنمایی کنید چندتا رستوران خوب. دیروز رفتیم حسن شیشلیک شا ...

پیتزا خونه

بلوار وکیل آباد ، بعدازجلال آل احمد ، ابتدای سروش

رستوران وفست فود تراس

ازادشهر بین امامت6 و8 روبروپارک ملت