2777
2789
عنوان

دعوا سر نذری😐😐😐

868 بازدید | 31 پست

سلام من تاحالا به این حرفا که سر نذری دعوا میشه باور نداشتم میگفتم شوخیه امروز به عینه ی صحنه دیدم 

داشتم میرفتم با ماشین جایی دیدم ی جا شلوغه یکم ترافیک شده بود مشخص بود نذری میدن ی صحنه فقط دیدم خانومه ظرف نذری یک خانوم دیگه رو چسبیده بود به خانومه میگفت خانوم بهم نذری نرسیده توروخدا این نذریو بده بهم اون خانومه که نذری داشت گفت نمیتونم خانوم میخوام ببرم بدم بچم بخوره اونیکی میگفت خانوم بده چقدر خسیسی اون یکی هی ظرفو پس میکشید میگفت نمیدم برو

برام جالب بود🤔🤔😅😅

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا به شاهد تا همین الان نذری نخوردم امسال هرکیم میگه دعا کن تا نذری گیرت بیاد فقط نگاه میکنم😕

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍
خوشبحالمونه دیگه ، بس که فقیریم

امیدوارم حداقل به توافق برسن نصفش کنن اون خانومه هم گناه داشت سر و وضعشونم اصلا فقیرانه نبود 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
شاید محتاج بودن

سر و وضعشون  نمیخورد نمیدونم البته اینروزا مردم با سیلی صورت سرخ نگه میدارن