2777
2789
عنوان

کامل ترین مردی که تو زندگی تون دیدید کی بوده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 51 پست
ممنونم سلامت باشی.مهربون .خوش برخورد .خانواده دوست.دست ودلباز.باهوش .ب موقع غیرتی ومغرور.کلا هرچی خو ...

ای جااانم انشاالله سایه شون همیشه بالای سرتون باشه 🙏🌸

🏃🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرممم متاسفانه انقد خوب بود زود خدا بردش توسن 37 سالگی 😢😢نه غیبت میکرد نه میزاشت بکنیم عاشق مامانم بودم کمکش میکرد توهمه کارا مهربونن کمک همه بود دریغ نمیکرد ازبقیه نون حلال میاورد خیلی خوبیای دیگه 😢😢😢😢😢

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر 
شوهر خواهر شوهرم یه جنتلمنه واقعیه تحصیلکره ، پولدار ، اصیل خانواده دوست دست و دل باز، هر چی از خوبی ...

به به 😍 خواهر شوهرت خوشگله یا ویژگی خاصی داره که همچین جنتلمنی باهاش ازدواج کرده ؟

🏃🏻‍♀️

چرا ؟🤐

البته کلا مردم کره جنوبی از همه لحاظ عالین

ولی اون طور که من دارم میبینم پسراشون خصوصا تو هنرمنداشون خیلی دیده میشه فردهای که واقعا پر تلاش کوششن و برای آرزوشون میجنگن روحیه حساسی دارن و انسان دوست هستن ...با این که از لحاظ علن ثروت چیزی کم ندارن به خاطرش مغرور نیستن(و طی امار به دست امده کرت حنوبی بالاترین رده ازدواج دوست دختر و پسر رو داره...یعنی اگه یک پسر کره ای تو زندگیش یه دوست دختر پیدا کنه اخرشم با همون ازدواج میکنه بر خلاف کشورای اروپایی‌)....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
تا حالا ندیدم قیافه و تیپ شونو با پول و باشگاه و.... ردیف کنن اخلاقای گندشون رو چه کنن که کامل بشن ...

حالا پول یه چیزی ولی اصلا هیکل باشگاهی شونو دوست ندارم 🤭

🏃🏻‍♀️