2777
2789
عنوان

یه سوال

70 بازدید | 11 پست

میگم بچه ها به نظرتون واقعا میشه یه مردی وارد زندگی ادم بشه که همه چی تموم باشه و عاشق ادم باشه و تا اخر عاشق ادم بمونه؟ چرا اینقدر بعید به نظرم میرسه همچین چیزی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ‌کس کامل نیست. با ورو‌د یه  فرد کامل ب زندگی هم خوشبختی ب دست نمیاد زندگی مشترک ی رابطه دو‌طرف است که هر دو‌طرف باید براش تلاش کنن اگر زندگی پرفکت میخوای خودتم باید پرفکت عمل کنی این تلقی شما از زندگی مشترک رویاگونه ،کودکانه و ایده ال گرایانه است عزیزم

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

مگه ربات یا عروسکه؟! معلومه که آدمها رشد می کنن و نیازها و خواسته هاشون عوض میشه. تو هم باید پا به پاش رشد کنی تا جذابیتت حفظ بشه 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
چرا نمیشه؟ هیچ چیز غیر ممکنی وچود نداره، همه چی شدنی هست، یه کسی که می تونه شما رو خوشبخت کنه آرزوها ...

واه مگر خودش دور از جون چلاقه که بشینه یکی بیاد خوشبختش کنه و اونو به آرزوهاش برسونه؟! هر کسی خودش مسئول خوشبختی خودشه 

واه مگر خودش دور از جون چلاقه که بشینه یکی بیاد خوشبختش کنه و اونو به آرزوهاش برسونه؟! هر کسی خودش م ...

به تنهایی که نمیشه به همه آرزوها رسید، یکی باید همراه و یار و یاور آدم باشه و کمکش کنه 

نه الزاما، فرهنگ ما وابستگی را تبلیغ می کنه وگرنه یک انسان می تونه خودش به اهداف و آرزوهاش برسه. خیلی وقتها این نوع تفکر عین وزنه به پای آدم وصل میشه و مانع پیشرفته چون یه چند نفرم به پای من آویزونن و مانع از اینن من برم به اهدافم برسم. در صورتی که اونا هم جای آویزون بودن باید برن خودشان تلاش کنن. می گم بازم این موضوع فرهنگیه.