2777
2789
عنوان

خدایا نمیبخشمت

793 بازدید | 18 پست

دیگه اگر بدترین بلاها هم سرر شوهرسابقم و خانوادش بیاری دیگه نمیبخشمت،اگر بهترین زندگی رو برام درست کنی نمیخوام،جوونیم رفت از بس تو این چند سال غصه خوردم شدم یه مریض روانی که همش دستام میلرزه دنیات مال خودت و این بنده های ظالمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیطور دوسش ندارم حتااگ الان دنیارو بپام بریزه براشم فرقی نداره گاهی حس میکنم نیست

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪

غصه نخور زندگی بالاپایین داره از این بعد توتصمیمات و انتخاب هات دقت کن دوست من خداهم کمک میکنه همه چیز درست میشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

خدا مشکلاتتو حل کنه گلم

منم دلم گاهی میگیره از خدا..کلی هم غر میزنم بهش باز فردا آشتی میشم😐

دیگه چه میشه کرد کسی که جز خدا کسی نداره همینه دیگه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خدا بزرگه دنیا جای صرفا خوشی  نیست هیچ کس سر جلسه امتحان خوش نمیگذرونه، دنبا محل گذره یروزی هممون جواب اعمالمون چه خوب چه بد میببنیم،، هیچ کسم هیچ جای دنیا بی مشکل نیست،... هرکس غمی تو دلشه نمیشه طلبکار خدا شد،، خدا ارحم راحمینه انشالله مشکلت حل بشه

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

این دوره زمونه خدا بیشتر هوای ادمای بدکار رو دارهمن بارها دیدیم اینایی ک سرشون از دین و ایمان نمیشه و هر کثافت کاری میخوان میکنن چقد خوشبخت میشن اما منی ک هنوزم ی تار مو ازم بیرون نبوده این همه بدبختی دارم

اول اینجوری فکر نکنید همتون رو میگم.

خودتون رو دوست داشته باشید و بخاطر خودتون زندگیتون رو تغییر بدید. همیشه قرار نیست بشینید ببینید چی سرتون بیاد و غصه بخورید، براب خودتونم که شده تلاش کنید و تغییر کنید.

کاش یه لحظه  دردهایی من کشیدم شما فقط از دور میدید😕

انشاا... خدا به حق همین روزها به دلت ارامش بده یکم میگی چی شده؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
انشاا... خدا به حق همین روزها به دلت ارامش بده یکم میگی چی شده؟

بچه بودم بابام سرطان داشت خیلی زجر کشید جلوم پرپر شد پسرداییم که من نمیخواستم به اصرار مادرم و برادرم امد خواستگاری داییم قول داد بهترین زندگی برام بسازه و برام پدری کنه یک هفته بعد عقد فهمیدم پسرش معتاد بوده بماند چقدر اذیتم کردم حرف بارم کردن منم حتی خرج طلاق خودم دادم همون توی عقد جدا شدم خداکنه همه اشکایی من ریختم زندگیشون خراب کنه بعد سه سال تا کسی میفمه جدا شدم به چشم یه جزامی نگام میکنن،روحم کشتن دیگه نمیتونم ازدواج کنم